“Будь обережна, за тобою стежать”: Лесю Нікітюк довели до сліз під час робочої поїздки до Харкова

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк не стримала сліз та відповіла хейтерам на звинувачення у хайпі на Харкові. Що сказала користувачам мережі зірка?

Після початку повномасштабної війни в Україні знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк викладала неймовірних зусиль, аби допомогти своїм співвітчизникам. Майже півроку зірка не полишила інтенсивної волонтерської роботи. І лише наприкінці року вона вирішила повернутися в медіа-простір з оновленим проєктом “Ле маршрутка”.

Але на цей раз Леся показує нові, воєнні реалії життя українців. Нещодавно зі своєю знімальною командою артистка приїхала до Харкова, однак реакція користувачів виявилася дуже неоднозначною.

Лесю Нікітюк довели до сліз

Так, адміністратори телеграм-каналу “Труха” почали активно доповідати про те, чим зірка займається в місті, і навіть заявили у жарт: “Будь обережна, за тобою стежать”.

Лесю Нікітюк довели до сліз

Тим часом інші користувачі звинуватили Лесю у хайпі на Харкові, який дуже багато переніс за минулий рік. Це неймовірно засмутило Нікітюк, яка поквапилася розставити усе на свої місця і відверто звернулася до своїх підписників.

“У нас у всіх оголений нерв. У всіх – у тих, хто тут або виїхав. Ми всі в однаковому становищі. І якщо ми ще займатимемося внутрішніми суперечками, це точно ні до чого доброго не приведе. Нехай цих коментарів мало, нехай їх там одиниці, але я їх завжди читаю. Тому що я люблю свою роботу, я люблю людей. Якби мені було все одно, і вам не хотілося б за мною стежити і взагалі мною цікавитися”, — сказала Леся.

Також зірка наголосила, що приїхала в Харків не пити каву і не смачно попоїсти, а для того, щоб добре виконати свою роботу.

До речі, під час зйомок команда телеведучої зіштовхнулися з проблемою, адже їхня маршрутка зламалась.

Схожі статті