Бісерна перука з ультрамодною стрижкою боб-каре: Джамала кардинально змінила імідж та сховала свої чорні пасма

Джамала – відома українська співачка, яка всі роки своєї творчості просуває україномовну творчість. Оскільки сама вона є кримотатаркою. Тож, до України вона має відношення.

Творчість Джамали не завжди буває зрозумілою, оскільки інколи вона співає у такому стилі, коли варто вслухатись у кожне слово аби його зрозуміти та співвіднести з усіма іншими. Але навіть якщо люди не відразу бачать сенс у творчості Джамали, рано чи пізно вони починають копатися у текстах, і саме тоді в артистки з’являються нові прихильники.

Джамала

Також Джамала дуже славиться своєю любов’ю до різноманітних прикрас та головних уборів. Вона полюбляє різні перуки, чалму, пов’язки, бандани, та навіть кокошники. Все це демонструє особливість образу Джамали в цілому. Тобто, не просто на кожному виступі, а саме як артистка в цілому.

Зараз же співачка вже майже рік бореться на культурному та волонтерському фронтах з російськими загарбниками. Артистка виступає у різних країнах Європи та збирає кошти на  Збройні Сили України. А також Джамала брала участь у польських “Танцях з зірками”, де вона також збирала кошти для України, а також щоразу демонструвала свої головні прикраси.

Головні убори Джамали

Та днями співачка виклала нову фотокартку у перуці патріотичних кольорів. Сама перука виконана з бісеру. Також у ній є червоний колір, але що він демонструє – незрозуміло. Проте загальний посил артистки читається одразу. Також Джамала сховала за перукою свої чорні пасма, за якими вона завжди досить турботливо доглядає.

А ось під фотографією співачка анонсувала свій концерт 23 лютого у  Лондоні, який вона розділить з гуртом “Антитіла”. Цей концерт буде символізувати символ незламності та підтримки США, яку вони надають нам вже майже рік.

Схожі статті