Від провідниці до епатажної співачки: як за 25 років кар’єри змінювався зірковий імідж Вєрки Сердючки

Андрій Данилко одного разу заявив про себе як про Вєрку Сердючку, так і сталося, що цей сценічний образ він гордо несе вже двадцять п'ять років кар'єри.

Андрій Данилко – це знаменитий в Україні та Європі співак, виконавець багатьох популярних пісень. Проте це, мабуть, єдиний чоловік, який звик, що про нього кажуть у жіночому роді. І звертаються до нього не за іменем Андрій, а Вєра, рідше – Вєрка. Але все це не дивно, навпаки – свідчить про колосальний успіх сценічного образу Андрія Данилка – Вєрки Сердючки.

Рівно тридцять років тому знаменитість показалася світові в ролі стендап-коміка. Тоді Андрій Данилко ще був Андрієм – талановитим гумористом із неабиякою харизмою. Та далі все змінилося: справжню впізнаваність та популярність чоловік відчув, ставши Вєркою Сердючкою.

Граючи роль провідниці, Андрій Данилко зміг завоювати прихильність не тільки України, а й цілої Європи, адже Вєрка Сердючка виборола друге місце на Євробаченні.

На початку своєї популярності провідниця Вєрка вдягалася у блакитну сорочку, піджак, який був увесь у паєтках, коротку спідничку та беретик. Тоді Сердючка багато жартувала та підкорювала харизмою.

Вєрка Сердючка на старті кар'єри
Вєрка Сердючка на старті кар’єри

У 1998-му Андрій Данилко випустив свій перший альбом. На той момент він був славний своїми головними уборами – це і квіти, і корони, і вінки. Вєрка Сердючка продовжувала носити мініспідниці та блискітки.

Вєрка Сердючка в пошуках "фішки"
Вєрка Сердючка в пошуках “фішки”

Та після довгих вагань між фішкою Вєрки Сердючки, знаменитість таки зупинилася на тому, із чим вона вирізняється досі – велика срібна зірка.

Із кожним роком популярність Вєрки Сердючки все зростала і зростала. Її вбрання ставало ще моднішим і помітно дорожчим, проте Андрій Данилко все одно вдало витримував і витримує далі образ простої та народної Вєрки Сердючки.

Артистка випустила понад 25 хітів та зняла більш ніж 20 кліпів. Тривалий час знаменитість не тішила фанів новими піснями.

Схожі статті