Дві дружини Володимира Зеленського, і обидві Олени: чим схожі Кравець та Зеленська і які у них дівочі прізвища

До особистого та політичного життя Володимира Зеленського зараз прикуто багато уваги, оскільки він вже цілих 3 роки обіймає посаду президента. А з 2022 року він ще й стійко бореться з ворогом.

Раніше, про особисте життя Володимира Олександровича ніхто особливо й не знав, оскільки це було не так потрібно, хоча Зеленський завжди був публічною людиною. Проте всі знали, що він одружений і має дітей. Але двері у свою родину він не відчиняв.

Загалом, коли на сцену “Вечірнього кварталу” виходив Зеленський та його квартальна дружина Олена Кравець багато років більша частина України вважала що саме вона і є дружиною Володимира у реальному житті. І ця думка була логічною, оскільки мало хто знав про особисте життя Кравець, тому й були такі припущення.

Зеленський та Кравець

А ще бентежило те, що у “Кварталі” всі сцени де є чоловік та жінка, їх грають Олена і Володя. Звісно, що коли є жінка у колективі, то всі жіночі ролі дістаються саме їй, хоча їх і не було так багато. Але кохання з Оленою зажди грав Зеленський, і більше ніхто. Всі родинні сценки, всі романтичні, все це було між ним на сцені протягом багатьох років. І саме через це публіка вважала Кравець законною дружиною Володимира, допоки Олена Зеленська не почала бути публічною.

Володимир та Олена Зеленські

Але насправді ж все зовсім не так, тому що Володимир ще у юності, до створення “Кварталу” обрав для себе кохану жінку. І її також звуть Олена, але прізвище її Кияшко. Це дівоче прізвище обраниці Зеленського, яке вона змінила на прізвище президента.

Чоловік Олени Кравець

А от в Олени Кравець чоловіка звуть Сергій, і саме за нього багато років тому вона вийшла заміж. А от дівоче прізвище єдиної жінки на “Кварталі” Маляшенко. Тож, з 2002 року Олена має прізвище Кравець, з яким вона й набула великої популярності.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.