Молода дружина Віктора Павліка показала розкішне життя після розпису з зіркою: “Не бачила кращих апартаментів”

Молода дружина українського виконавця Віктора Павліка та відома блогерка Катя Репяхова похизувалася відпочинком в Буковелі в елітних апартаментах.

Знаменита українська блогерка та дружина відомого музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова увійшла в шоу-бізнес багато років тому. Дівчина працювала концертною директоркою у психолога Дмитра Карпачова, а потім стала працювати і на свого майбутнього чоловіка.

Катерина Репяхова зібралася на вихідних у лікарню
Молода дружина Віктора Павліка показала розкішне життя

Їхня історія розпочалася ще за часів, коли Віктор Франкович був одруженим з третьою дружиною Ларисою Созаєвою. Розлучитися він з нею не міг через хворобу свого сина. Коли Павло помер Павлік відвів Катерину до алтаря.

Молода дружина Віктора Павліка показала розкішне життя

Весілля не було, подружжя обмежилося розписом через траур. Катя планувала торжество, але через повномасштабну війну в Україні не судилося.

Тим не менш, родина продовжує процвітати та тішити своїх фанатів гарними новинами. Зараз Віктор Франкович та Катерина виховують спільного сина Михайла, багато працюють, а також не відмовляють собі у курортах. Наприклад, нещодавно Катерина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нові фотографії з відпочинку у Буковелі.

Молода дружина Віктора Павліка показала розкішне життя
Молода дружина Віктора Павліка показала розкішне життя

Зокрема Катя не втрималася та показала розкішні апартаменти, які дісталися її матері.

Нагадуємо, що під час бранчу в Карпатах Катерині вдалося заінтригувати свою публіку новиною про імовірну вагітність. Так, останнім часом дружина Віктора Павліка підбирає жіночі імена для майбутньої донечки, а також декілька разів відвідувала пологовий будинок “Адоніс”. Ба більше, блогерка навіть запропонувала чоловіку назвати дівчинку Стефанією.

Схожі статті