“Ми купили дім”: Катерина Осадча разом з благодійним фондом подарувала житло діткам-сиротам

Катерина Осадча відома українська телеведуча, яка стала обличчям каналу 1+1 завдяки шоу "Світське життя", де вона дізнавалась пікантні подробиці про життя відомих українців.

Нині Катя не тільки журналістка, а ще й волонтер та засновниця фонду “Знайти своїх”. Цей фонд від початку повномасштабної війни займається пошуком зниклих людей на фронті. тобто, солдатів, зниклих безвісти, полонених тощо. А також Катерина не може просто так всидіти на місці, коли знає, що велика родина, яка прийняла до себе діточок-сиріт, тобто надала їм житло у своїй домівці, втратила через обстріл голову родини та сам будинок.

Катя Осадча придбала будинок для дітей

Така родина раніше проживала у місті Рубіжне, яке було окупованим та переживало жахливі речі, але вистояло. Тож, кілька місяців тому Осадча познайомилась з цією родиною особисто та вирішила придбати їм житло, таке, щоб вистачало на всіх. Разом з фондом “Твоя опора” Катя оголосила збір на будинок. У родині 10 дітей, але не всі рідні. Оскільки Цілухіни, це родина яка прихистила сиріт і надавала їм можливість відчути любов і турботу батьків. Але війна знову все відібрала у дітей і вони залишились без дому. Але тепер завдяки українцям будинок сімейного типу Цілухіних знову має дах над головами 10-ти дітей та мами.

“Ми з вами купили дім! Тепер велика родина має дах над головою” – написала Катерина.

Осадча дуже довго мала змогу допомогти Цілухіним та більш менш нормально жити та забезпечувати дітей. Тепер Катерина особисто приїхала на новосілля до цієї великої, дружньої родини, яку вона протягом всієї війни підтримує та не залишає у біді.

Телеведуча з’явилась на порозі будинку з великим караваєм, у знак переїзду та вітань.

Насправді так людяні вчинки мають бути побаченими та почутими, адже у когось може також прокинутись бажання допомагати іншим і робити такі благородні справи, які дарують дітям майбутнє.

Схожі статті