Полякова на тлі чуток про негаразди з Буряковським проводить час разом з Михайлом Діановим: “Їмо у ресторані”

Оля Полякова вже неодноразово заводила розмову про свої складні стосунки з чоловіком Вадимом Буряковським, з яким вона живе у шлюбі вже багато років, проте вони так і не звикли жити разом під одним дахом, і про це казала Полякова особисто Єфросиніній.

Шлюб Олі Полякової з самого початку вважали шлюбом за розрахунком, але вона народила чоловікові двох чудових доньок і вже багато років перебуває у шлюбі з ним. Проте проблеми є у всіх родинах, але не всі про них говорять. Особливо це стосується відомих людей. Тому що їхнє життя й так постійно знаходиться під ретельним наглядом журналістів та публіки.

Родина Полякової

Останні півроку стосунки Полякової з чоловіком пригорнули до себе багато уваги, оскільки жінка не один раз казала, що вона хоче піти від Буряковського, проте він завжди її зупиняв. Але на одному з випусків “Дорослих дівчат” Олю просто обурило те, що її чоловікові вже почали ставити питання щодо їхнього розлучення. І заявила, що такого бажання у неї немає.

Полякова і Діанов

Та водночас Ольга часто зустрічається з героєм “Азовсталі” Михайлом Діановим. Перша зустріч була у діловому форматі, оскільки Михайло надіслав велику суму у благодійний фонд Полякової. Тому, він та ще багато представників провели зустріч зі співачкою. Але фото вдвох з квітами розцінили як щось романтичне. Проте це зовсім не так.

Зустріч Діанова та Полякової

А днями українська королева ночі показала свою вечерю у ресторані на відпочинку у Карпатах з Діановим. Можливо це була випадкова зустріч, оскільки спочатку жінка демонструвала свій відпочинок з доньками у Буковелі. Тому навряд чи Михайло міг при приєднатися до них. Скоріш за все захисник просто вирішив приїхати у цей же готель, можливо за порадою Олі. А можливо він і сам його обрав тому ця зустріч була приємною несподіванкою.

Але насправді зустріч відбулась у Львові та вона знову була з благодійною метою – допомогти військовим. Також на зустрічі був присутній мер Львова Андрій Садовий.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.