Доповнюють одне одного: Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс вийшли в ефір 1+1 в майже сімейному образі

Незмінні ведучі ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв змогли закохати в себе всю країну, і тепер кожен глядач не може навіть уявити вже свій ранок без них.

Неля та Єгор мають неймовірно гарні стосунки, їх сміливо можна назвати друзями, оскільки за 6 років співпраці один з одним, вони навчилися розумітися з півслова, і навіть за поглядом. Також Гордєєв та Шовкопляс доволі часто жартують один з одного та демонструють чудові стосунки. І через це глядачі думають, що між ними є не лише дружба, а ще й романтичні стосунки.

Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс

Оскільки Гордєєв завзятий холостяк, який дуже добре та поважливо ставиться до всіх, хто його оточує, а більше свого часу проводить саме зі своєю співведучою Нелею Шовкопляс, тому і йдуть ці чутки. Також вони ще й поза камерами товаришують. І це чудово, оскільки коди ви майже 24/7 знаходитесь поряд, то якість стосунків є найголовнішим загалом гарної співпраці.

Так, днями Єгор та Неля вийшли в ефір “Сніданку” майже в однаковому образі. Вони вирішили одягнути худі майже в одній кольоровій гамі, у Нелі це був бежево-кавовий колір, а от у Гордєєва ближче до жовтого, але з кремовим відтінком. А ось низ в обох це були чорні класичні джинси. Тому, стає цікаво, чи домовлялися вони про такі схожі образи, чи їх одягли стилісти, а можливо це зіграла жарт підсвідомість друзів?

Єгор та Неля в однаковому образі

Та попри невідомість появи таких образів глядачі все ще вважають, що ці образи були обрані не просто так, а заради того, щоб показати свою єдність та близькість думок. Тож, тут знову багато хто бачить якийсь романтичний підтекст. Проте, здається що це недоречно. Адже Шовкопляс заміжня жінка, яка виховує двох синів.

Тому, їй немає жодного сенсу крутити романи на роботі, особливо настільки публічно, на всю країну. Хоча такі стосунки приписують не лише їм, а ще й колегам Людмилі Барбір та Руслану Сенічкіну, тобто, це розповсюджена проблема співведучих.

Схожі статті