Акторка з “Дизель Шоу” Марина Грицук після всього пережитого в Україні пішла працювати на росіян

Акторка білоруського походження Марина Грицюк вразила українців раптовою появою на російському телебаченні після пережитої окупації в Києві. Усі деталі в статті.

Коли у двері всіх українців постукалася війна Марина Грицук знаходилася в Києві. Білоруська акторка знаходилася в такому самому положенні, як і її українські колеги по студії. І ба більше, акторці пощастило менше, ніж більшості киян, адже вона опинилася у зоні активних бойових дій.

В окупації жінка знаходилася аж 17 днів. Євген Крутоголов повідомляв, що з Мариною немає ніякого зв’язку. Але для Марини все закінчилося як найкраще, адже у жінки був надійний тил.

Марина Грицук пішла працювати на росіян

Однак, Марині пощастило більше, ніж іншим жінкам, адже чоловік-білорус приїхав, щоб забрати свою коханою і вивіз її назад на танку.

Як прийшли до успіху актори Дизель шоу?
Марина Грицук пішла працювати на росіян

Але пережити ніяким чином не по впливало на позицію гумористки. Вона ніколи не висловлювалися проти повномасштабної війни в Україні, не підтримувала країну, який тривалий час працювала і взагалі знайшла для себе нове місце роботи.

Так, нещодавно Грицук стала членом великого сімейства — російського телебачення. Стало відомо, що акторка прийняла пропозицію працювати на російському телеканалі. Зокрема, артистка стала ведучою ранкового шоу в Білорусі. Грицук працює на “ТНТ International”, який є міжнародною версією російського каналу “ТНТ”.

Марина Грицук влаштувалася працювати на російський канал

Повідомляємо, що раніше “Дизель шоу” неодноразово потрапляв у скандали через контракти з російською федерацією. Однак, після 24 лютого актори зайняли проукраїнську позицію, наприклад, Євген Сморигін взагалі відмовився від білоруського громадянства і оформив українське.

Схожі статті