“Слава богу, що в мене немає дитини”: чому зірка “Жіночого Кварталу” Ірина Сопонару досі не стала матір’ю

Ірина Сопонару – комедійна акторка, зірка багатьох гумористичних шоу. Поділилася, чому досі не стала мамою. Чи мріє зараз про це? Коли чекати на радісну звістку? Цій темі й буде присвячений наш матеріал.

Ірина Сопонару – талановита, відкрита, щира акторка. Ексклюзивно в інтерв’ю Ані Олицької розповіла, чи мріє про дитину, чи хоче стати мамою й коли можна чекати на радісну новину.

За словами зірки, вона навіть рада, що зараз без дітей. Згадує страшну ситуацію, коли почалася війна і довелося йти через кодон пішки. В цей момент, Ірина спіймала себе на думці, як добре, що поки у неї немає відповідальності перед ще однією маленькою людиною.

“До війни я не планувала дитину. Я планувала жити своє життя. Моя перша думка, коли почалася війна і я йшла через кордон пішки була про те, що добре, що у мене немає дитини. Було б те саме тільки з дитиною на руках”, – поділилася Ірина.

Ірина Сопонару розповіла, коли планує святкувати весілля
Ірина Сопонару поділилася, що хоче стати мамою

Через деякий час, зірка думала про те, що вже хоче дитину, відчути на собі, що таке материнське щастя. Мріє про сина й має на меті виховати його таким хоробрим, сміливим, мужнім, гідним українцем, як наші хлопці із ЗСУ. Але зараз Сопонару трішки не розуміє, як це зробити:

“Я не розумію, де я буду через місяць. Я не хочу, де попало це робити. Вагітна, в стресі, знову тікати, надіюсь, що не доведеться цього відчути більше ніколи”, – розповідає акторка.

Також Сопонару зазначає, що в неї є можливість жити у Лондоні, але вона принципово не хоче. Ірина дуже любить Англію, дуже вдячна тій країні за допомогу українцям, але там свою реалізацію – не бачить. Навіть народжувати збирається в Україні, але поки не зрозуміє, що це безпечно робити.

“Треба думати реалістично, що є тривоги, небезпека. Я не хочу сидіти вагітною в бомбосховищі. Я і не вагітна не хочу там сидіти. Я хочу, щоб з цього періоду були класні спогади, а не згадувати про це в холодному поту”, – відверто зазначила гумористка.

Схожі статті