“Цинізм найвищого ступеню”: холостячка Злата Огнєвіч розповіла, як росіянин запронував їй співпрацю

Злата Огнєвіч – співачка, головна холостячка країни. Часто ділиться актуальними новими із життя у своєму Instagram. Що повідомила цього разу артистка? Читайте далі в нашому матеріалі.

Так, на своїй сторінці в Instagram зірка поділилася новиною, яка дійсно змогла її вразити. Житель рф запропонував команді Злати співпрацю зі співачкою. Ба більше, він захотів зробити трек, використати частину пісні Огнєвіч ще й вказати її співавтором цього треку.

Співачка відреагувала на це гостро. Вона не розуміє, що може бути в голові цих людей. Кожного дня їхні громадяни нищать наші міста, забирають території, калічать життя простих українців, тому про співпрацю й мова не йде.

Коментар Злати зрозумілий й підписники підтримали її в такій позиції. Також артистка закликала не слухати російську музику:

“Я вас дуже сильно закликаю. Друзі, не слухайте російськомовний контент, отой, сусідський. Чисто принципово. Навіть тоді, коли він вам дуже подобається. Якщо ви його слухаєте, то ви монетизуєте і допомагаєте їм збирати гроші”, – зазначила співачка.

Сторіз Злати Огнєвіч
Сторіз Злати Огнєвіч

Також це не єдиний безглуздий випадок. До представників Злати Огнєвіч звернулися за рекламою. Щоб українська артистка прорекламувала російські товари. Це негативно здивувало команду співачки. Злата відреагувала на це просто й зрозуміло:

“Що в них у голові, я чесно не знаю”, – розповідає Злата.

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч активно допомагає Україні. Вона перебуває на території країни, займається благодійністю, збирає кошти на необхідні речі постраждалим, продовжує працювати й щиро вірить в найкраще та світле майбутнє.

Схожі статті