Дружина Миколи Тищенка Алла Барановська показала вагітний живіт в червоній сукні: “Шостий місяць”

Алла Барановська молода власниця салонів краси, матуся та дружина екс-телеведучого та екс-депутата Миколи Тищенка, коло якого нещодавно розігрався справжній скандал.

Алла вийшла заміж у 2016 році за харизматичного, успішного та симпатичного й всім відомого Миколу Тищенка. У Миколи це вже другий шлюб, а от в Алли перший. На момент створення шлюбу дівчині було лише 21 рік, і вже 7 років вини з Миколою живуть разом та навіть вже мають дитину.

Алла та Микола

Раніше Тищенко був справжньою зіркою телебачення, він став одним з ведучих програми “Ревізор”, і був у цій ролі досить прискіпливим та гарно вписався у формат проєкту. Глядачі полюбили Тищенка за його відвертість, щоправда, декому він здавався зверхнім та занадто критикуючим. Проте всім не догодити.

Дружина Тищенка

А потім Тищенко вирішив перейти до політичної діяльності. Це відбулося у 2019 році, не всі тоді зрозуміли, навіщо ресторатору й телеведучому йти у політику. Та здається, Микола й сам досі не зрозумів, чим насправді займаються політичні діячі. Бо нещодавно його позбавили мандату, тому що весь період війни Тищенко знаходиться в бігах. То він живе на Західній Україні, то взагалі за кордоном на островах. А це не робота політика – це втеча від реальності зі сподіванням залишитися непомітним серед потоку інших проблем.

А ось 6 років тому Микола став татом синочка, на ім’я Давид, який вчора відзначав свій День народження. І Алла вирішила пригадати сою вагітність та різні періоди життя малюка. Тож, Барановська виклала багато архівних фото у сторіс і на одному з них продемонструвала себе на шостому місяці вагітності.

Алла на 6 місяці вагітності

Певно, дівчина сумує за тим самим станом очікування материнства, адже для кожної жінки це особливий період у житті. Особливо, коли це перша та бажана вагітність, яка для жінки є пізнанням себе та свого власного тіла.

Схожі статті