Переможець “МастерШеф” Саша Цвігун після отриманого мільйону вирішив примножити капітал на 2 тисячі гривень

Олександр Цвігун став наймолодшим переможцем головного кулінарного шоу країни "МастерШеф. Битва сезонів" у 2022 році. Сашко підкорив суддів своїми нестандартними ідеями та глибокими знаннями.

Олександр Цвігун брав участь не в одному сезоні “МастерШеф” вперше він прийшов у свої 21 і одразу на сезон професіоналів, оскільки вже до того моменту він багато працював та навчався. Він проходив багато практики та майже всі етапи кухні. Саша постійно читає книги, відвідує майстер-класи закордонних та українських професіоналів.

Сашко на МастерШеф

Коли Саша прийшов на Битву сезонів йому вже виповнилося 23 і він знову став наймолодшим учасником. Звісно, що через вік Сашка часто недооцінювали, але щоразу він доводив, що знає набагато більше ніж його колеги, які старші за нього. Його ідеї страв, поєднання продуктів, техніки завжди вражали. Саме тому, він майже не потрапляв у битву чорних фартухів, але бувало й таке.

Проте попри всі складнощі та тернистий шлях з дійсно гідними суперниками, Олександр здобув перемогу. Він виборов не тільки перемогу, а ще й цілий мільйон гривень. На що Сашко вирішив витратити його поки невідомо. Проте зараз Саша не працює можливо думає як відкрити свій заклад., а можливо вкладає у щось інше. Але згодом ми це дізнаємось.

Завдяки “МастерШеф” Цвігун став дійсно популярним та його сторінка у соціальній мережі instagram набула великої аудиторії, яка постійно слідкує за його проявами та простим життям. Звісно ще підписників цікавить й особисте життя Сашка, проте вже всі знають, що він має кохану дівчину, хоча й не дуже про це розповсюджуєтся.

Сашко з Ектором

Та сьогодні Цвігун вирішив використати свій профіль у соцмережі як спосіб заробітку, оскільки Сашко продає своє пальто, яке виявилось на нього завеликим. Тож, у сторіс хлопець звертається до підписників із пропозицією.

“У мене є ось таке пальто, брав з польського Reserd, розмір М, на мене трохи завелике, брав за 2500, можу віддати за 2000 тисячі гривень” – сказав Саша.

Цвігун продає пальто

Тож, якщо комусь потрібно придбати нове пальто, то можна сміливо звертатися до Цвігуна. І насправді соціальні мережі це дійсно сила.

Схожі статті