Головні володарі вусів на “МастерШеф”: Володимир Ярославський, Євген Клопотенко, Едуард Канарян та інші

У кожному сезоні "МастерШеф" є хоча б один учасник, який може похизуватися вусами. Проте не кожен з них зміг запам'ятатися глядачам. Хтось мало пробув, хтось розчарував, хтось не зачепив.

Для кожного чоловіка вуса – це стиль, прояв мужності, показник того, що він серйозний та важливий. Певно майже всі чоловіки колись мали період свого життя, коли вони спеціально відрощували вуса. Та тільки мета у кожного була своя. І саме на “МастерШеф” було багато вусачів.

Володимир Ярославський

Володимир Ярославський

Оскільки Володимир є незмінним суддею проєкту і останні кілька місяців він носить вуса, які нагадують вуса справжніх українських козаків, і це не є просто бажання. Оскільки своїм новим образом Володимир демонструє свою позицію.

Едуард Канарян

Едік Канарян

Суперфіналіст “МастерШеф. Професіонали-2” Едуард підкорив суддів та глядачів своїм нестандартним мисленням. Він справжній професіонал, і у свої 29 років вже досяг великих висот у кулінарному світі. Його сміливо можна назвати новатором, бо його ідеї інколи просто вражають. Та й саме він є постійним володарем вусів, які додають йому мужності.

Олександр Білодід

Олександр Білодід

Фіналіст “МастерШеф. Битва сезонів” Олександр Білодід також є володарем пишних вусів, з якими, він здається ніколи не розпрощається. І насправді вони йому дуже пасують. Білодід запам’ятався глядачам своїм професіоналізмом та людяністю.

Євген Клопотенко

Євген Клопотенко

Переможець п’ятого сезону “МастерШеф” Євген Клопотенко також славиться своїми вусами, з якими він не розлучається вже багато років. Але для Жені це такий собі спосіб проявити себе як справжнього українця, бо він відтворює українську кухню та вважається королем борщу.

Владислав Єрмаков

Влад Єрмаков

Фіналіст “МастерШеф. Професіонали-2” Влад Єрмаков також запам’ятався глядачам своїми вусами, які він носить досі. Також Владислав проявився як справжній профі та людина, яка готова допомагати та йти вперед.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.