Помер Армен Джигарханян

Сьогодні вночі прийшла сумна новина. Помер Армен Борисович Джигарханян, видатний артист, лідер та керівник театру.

Сьогодні вночі на 85 році життя не стало видатної людини та знаменитого артиста Армена Джигарханяна.

«Сьогодні вночі прийшла сумна новина. Помер Армен Борисович Джигарханян, видатний артист і лідер, керівник театру, який носить його ім’я», сумно повідомили” РИА Новости “.

Друг Армена Джигарханяна, Артур Согомонян повідомив, що у нього давно були великі проблеми з серцем, яке зупинилося сьогодні вранці. Цьому сприяли вік і хвороби.

Армен Джигарханян, був народним артистом Радянського Союзу. Родом він з Єревана, де закінчив Єреванський художньо-театральний інститут (нині – Єреванський державний інститут театру і кіно). Ним було зіграно багато чудових ролей. З 1996 р, Армен Джигарханян став президентом і художнім керівником Московського драмтеатру.

Армен Джигарханян знявся в таких фільмах, як «Журавушка», «Здрастуй, це я!», «Тегеран-43», «Здрастуйте, я ваша тітка!». Особливо артисту приніс успіх серіал «Місце зустрічі змінити не можна». Неповторна гра і незабутній артист!

Напевно небагато є в кіно і театрі таких талановитих артистів. Пішла в небуття ціла епоха кіно, проте Армена Джигарханяна завжди будуть пам’ятати з любов’ю шанувальники його таланту.

Армен Борисович Джигарханян – лауреат Державних премій Вірменської РСР, нагороджений орденами Російської Федерації «За заслуги перед Вітчизною» III, IV і II ступенів та іншими.

Схожі статті