Не хоче старіти: Ірина Білик не залишає спроби виглядати молодшою за свій вік та одягає тренди 2023

Ірина Білик відома українська співачка, яка провела більшу частину свого життя на сцені. Саме там живе та розквітає її душа, яка зберігає в собі всі почуття, які згодом ми чуємо у піснях зірки.

Без сумніву, кожна жінка завжди хоче виглядати молодшою за свій вік, і неважливо, скільки їй зараз. Ми всі прагнемо якогось ідеалу, що сидить у нашій голові. Іноді це змушує жінок займатися спортом, працювати, розвиватися та ставати краще. А інколи це грає злий жарт, бо не всі жінки знають, як правильно можна себе покращити, а докладати зусиль часто не хочеться. Тому, хтось обирає правильний шлях, хтось неправильний. І, звісно, результат також різний.

Ірина Білик

Найчастіше жінки орієнтуються на відомих артистів, які завжди на екранах телевізора виглядають неймовірно. Та в житті вони такі ж звичайні, у когось є комплекси, хтось має не ідеальні форми та пропорції тіла. Тому, кожна зіркова жінка також обирає свій шлях для того, щоб зберегти молодість.

Наприклад, Ірина Білик, у свої 52 роки встигла зробити вже кілька пластичних операцій, які допомагають їй виглядати молодшою за свій реальний вік. Також Білик завжди має на обличчі макіяж, який допомагає підкреслити ті риси обличчя, які допомагають жінці виглядати яскравішою та привабливою.

Також артистка є прихильницею яскравого одягу, який дозволяє Ірині візуально скинути ще кілька років. Тож, останнім часом співачка все частіше і частіше виходить у світ в дуже яскравих образах. Не завжди вони обрані влучно, проте вони освіжають зовнішній вигляд Ірини та загальний образ.

Так, днями співачка продемонструвала свій лук у яскраво-зеленому худі, персиковій шапці та легінсів у кольорах зебри. Такий одяг зараз є трендом серед молоді, але й 52-річна Білик наважилась одягнути настільки яскраве вбрання.

Сторі Білик

Тож, як бачимо, для того, щоб продемонструвати свою жагу до гарного вигляду жінки ладні одягатися дуже ефектно, і це працює.

Схожі статті