Розірвав любовний трикутник: чоловік Насті Каменських Потап зробив вибір між дружиною і коханкою

Зіркове подружжя Олексій Потапенко та Настя Каменських має свою історію кохання. Така щаслива та неймовірно закохана пара постійно вражає своїх прихильників. Їм і буде присвячений цей матеріал.

Розлучення Потапа та колишньої дружини Ірини Горової стало для публіки повним шоком. У 2016 році вони повідомили, що офіційно не разом. Ірина пригадує, що пережити це все їй було непросто. Зараз вони друзі, партнери за бізнесом та спільно виховують свого сина Андрія.

Ірина Горова полишила Україну
Колишнє подружжя. Ірина Горова та Потап

Потап зазначив, що ініціатором став саме він, адже не хотів мучити жінку. Подейкують, що саме Настя Каменських доклала сюди зусиль. Майбутнє подружжя вміло приховували свої стосунки. Прихильники артистів могли тільки здогадуватися про їх роман, але довго не отримували підтвердження своїм теоріям.

У 2019 році стало відомо, що Потап одружився з Настею Каменських. Цього чекали багато прихильників, які давно здогадувалися, що між ними не тільки робочі відносини. Нагадаємо, що наприкінці 2017 року вони сповістили, що припиняють діяльність групи “Потап та Настя”.

Весілля Олексія Потапенка та Насті Каменських

Зараз це подружжя дійсно щасливе, планують далі своє спільне майбутнє, продовжують працювати, давати свої концерти та кохати одне одного.

Нагадаємо, що знайомство Потапа та Насті відбулося ще в далекому 2006 році. Олексій зазначає, що спочатку вона йому не сподобалася. Але потім вирішив спробувати з Каменських співпрацю й, як бачимо, не даремно. Хіти групи лунали скрізь, а тепер ця жінка стала його коханою дружиною.

Сподіваємося, що кохання пари з роками тільки міцнішатиме, а взаємоповага буде зберігатися впродовж всього життя.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.