Неймовірна краса: Наталія Могилевська показала вид з вікна свого будинку на березі річки

Відома українська співачка, телеведуча, продюсерка та народна артистка України ексклюзивно для підписників поділилася, як зараз проживає та показала свій неймовірний вигляд з вікна будинку. Про всі деталі читайте в нашій статті.

Така справжня й талановита, відкрита та щира – такою постає Наталя Могилевська для своїх прихильників. Так, на своїй сторінці в Instagram співачка поділилася дописом, де показала неймовірний вигляд з вікна будинку, в якому проживає.

На світлині зірка постала в білій футболці із зображенням пташки синьо-жовтого кольору. Вона хотіла донести важливе посилання для всіх підписників. Потрібно любити Україну та не забувати підгодовувати маленьких пташок, які живуть або просто прилітають у ваш дім. Також на фото бачимо годівнички, які Наталія залишила з їжею.

“Не забувайте підгодовувати наших маленьких друзів. Тихого та мирного дня всім нам”, – зазначила в дописі Наталія.

З вікна видно гарну зелену територію, невеличку річку – така атмосфера дійсно сприяє для хорошого життя та відпочинку вдома.

Нагадаємо, що справжній успіх артистка відчула у 1997 році, коли Україна почула вихід нового альбому з простою, але музичною назвою “Ла-ла-ла”.

У 2006 році Могилевська зробила ще один значний крок у своїй популярності. Випускає альбом “Відправила message”, бере участь у “Танцях з зірками”, де виборола пізніше свою перемогу у 2017 році.

Зараз зірка знаходиться в Україні. Продовжує працювати, випускати нові пісні, виступати у зворушливих спектаклях в різних містах нашої країни. Також є засновницею “Зіркової школи TALANT SCHOOL Наталії Могилевської”, де команда артистів, викладачів, тренерів дають шанс кожній дитині знайти своє творче покликання.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.