Антитренд манікюру 2023: донька Фреймут Злата Мітчелл показала довжелезні золоті нігті з неакуратною кутикулою

Популярна донька своєї знаменитої мами-телеведучої Ольги Фреймут Злата Мітчелл показала жахливий манікюр, який одразу ж розкритикували в мережі.

Злата Мітчелл – це сімнадцятирічна донька знаменитої української телеведучої Ольги Фреймут. Її зіркова мама, телеведуча Ольга Фреймут, народила Злату від корінного британця, коли жила і працювала за кордоном – власне, у Великій Британії.

Ольга Фреймут сама ж стала популярною через “Підйом”, “Шоуманію”, “Хто зверху”, “Ревізора” та ще багато інших знаменитих в Україні та за її межами телевізійних шоу. Усі знали про шлях жінки, про те, як вона навчена вишуканості та британським манерам. Так само її шанувальники та шанувальниці добре знають, що Фреймут має доньку Злату. Більш сильні прихильники та прихильниці телеведучої знають і про те, що вона вийшла заміж за генерального продюсера Нового каналу, що вона має від нього ще двох менших діток.

Злата Мітчелл стала теж досить популярною серед різної авдиторії. Дівчина активно веде свої сторінки в соціальних мережах, там вона показує все своє життя. Часом Злата публікує досить відверті фотографії, які провокує підписників та підписниць на гнівні коментарі.

Ось так Злату критикують то за занадто відверту поведінку, то за її вбрання, яке явно не відповідає ідеальності відповідно до етикету, якому вчить усіх Ольга Фреймут. А нещодавно Злата Мітчелл показала у сторіс на власній сторінці в соціальній мережі Інстаграм фотографію новозроблених нігтів, проте й манікюр викликав масу обурення.

Скріншот зі сторінки Злати Мітчелл
Скріншот зі сторінки Злати Мітчелл

Дівчина зробила яскраво-золотисті нігті, а манікюр само по собі геть неакуратний: кутикула відросла, необрізана, а форма – неоднакова та якась кострубата.

spot_img

Схожі статті