12 сезонів “Холостяка”: як змінилося життя всіх переможниць шоу – Анна Богдан, Даша Ульянова, Саша Шульгіна

"Холостяк" - це чи не найпопулярніше українське шоу про почуття та часом справжнє кохання. Учасниці та учасники програми приходять - і стають популярними

“Холостяк” – це популярне в Україні та за кордоном телевізійне шоу, де жінки змагаються за серце чоловіка – цікавого, харизматичного холостяка, який шукає даму свого серця.

На українських телеекранах уже вийшло цілих дванадцять сезонів популярної телепередачі. А це означає, що дванадцять переможниць “Холостяка” мають що розповісти про те, що змінилося після телепроєкту в їхніх життях.

1 сезон ― Олександра Шульгіна

Перший сезон популярного телешоу вийшов у далекому 2011-му році. Тоді перемогла Олександра Шульгіна. Зараз жінка – авторка книжки, тренерка з йоги та мешканка США, жінка мая дитину та чоловіка.

Олександра Шульгіна
Олександра Шульгіна

2 сезон ― Олена Ряснова

У другому сезоні перемогла Олена Ряснова, серце якій віддав Френсіс Метью. Олена вийшла заміж за іншого чоловіка із Запоріжжя. Потім жінка пробувала себе в ролі політикині, зараз вона працює, виховує дітей.

Олена Ряснова
Олена Ряснова

3 сезон ― Анна Козир

Переможницею третього “Холостяка” стала Анна Козир. Вона завоювала серце Андрія Іскорнєва, проте стосунки тривали мало. Зараз жінка займається музикою, спортом та акторством. Із 2019-го жінка заміжня, а з 2022-го виховує донечку.

Анна Козир
Анна Козир

4 сезон ― Анна Селюкова

Анна Селюкова – переможниця четвертого сезону “Холостяка”, Разом із Костянтином Євтушенком вони зустрічались недовго. За якийсь час бізнес-леді зустріла бізнесмена Качалова, почала активно працювати над власним бізнесом, має успіхи.

Анна Селюкова
Анна Селюкова

5 сезон ― Марина Кіщук

У п’ятому сезоні перемогла Марина Кущук, проте пара розійшлася, бо не витримала розлук через роботу. Марина пізніше вийшла заміж, зараз виховує сина від першого шлюбу чоловіка.

Сергій Мельник і Марина Кіщук
Сергій Мельник і Марина Кіщук

6 сезон ― Альона Лесик

Альона Лесик – обраниця шостого “Холостяка” Іраклі Макарації. Вони зустрічались десь рік, проте все одно розійшлися. Альона продовжує працювати в моделінгу.

Іраклі Макацарія та Олена Лесик
Альона Лесик

7 сезон ― Ліда Немченко

Ліда Немченко перемогла в сьомому сезоні, проте пішла від чоловіка швидко. Жінка переїхала до москви, більше за неї нічого не відомо.

Ліда Немченко
Ліда Немченко

8 сезон ― Іванна Гончарук

Як тільки закінчився восьмий сезон “Холостяка”, Іванна Гончарук та Рожден Анусі розійшлися. Дівчина працює в організації свят – це її бізнес. Жінка вийшла заміж та народила доньку.

Іванна Гончарук
Іванна Гончарук

9 сезон ― Дар’я Квіткова

Дар’я Квіткова хоч і перемогла в дев’ятому Холостяку, проте заміж вийшла за ексхолостяка, ведучого Добриніна. Вона була за ним заміжня, виховували разом сина до 2021-го року.

Даша Квіткова нещодавно показала фотографію свого 8-місячного сина
Даша Квіткова

10 сезон ― Даша Ульянова

Даша Ульянова перемогла у десятому сезоні, але розійшлася з Холостяком уже через місяць після проєкту. Зараз вона блогерка та модель, телеведуча.

Даша Ульянова
Даша Ульянова

11 сезон ― Анна Богдан

Анна Богдан була із Заливакою лише рік. Однак потім вони розійшлися. Зараз вона будує своє життя, а чоловік – своє.

Анна Богдан показала, як б'є посуд у ресторані
Анна Богдан

12 сезон — Катерина Лозовицька

Катерина Лозовицька перемогла у дванадцятому сезоні. З Холостяком вони розійшлися, жінка продовжує займатися моделінгом, про юридичну діяльність – невідомо.

Катерина Лозовицька поскаржилася, як тяжко працювала в Таїланді
Катерина Лозовицька

Схожі статті