Колір весни 2023: одяг яких відтінків буде модним наступного тижня – показали Єфросиніна, Репяхова та Полякова

Весна вже зовсім скоро - буквально наступного тижня, а це означає, що вже можна починати підбирати нові образи на теплу погоду, що буде модним?

Весна вже зовсім скоро – буквально наступного тижня, а це означає, що зовсім скоро буде тепла погода, яка вимагає вже абсолютно нових образів – стильних та модних. А в цьому найкращими експертами є наші зірки, які вміють гарно вдягатися в будь-який сезон та будь-яку погоду. Своїми модними образами, які вони демонструють на власних сторінках у соціальних мережах, знаменитості надихають своїх підписників та підписниць на нові модні звершення. Ба більше – наші зірки своїми луками створюють справжні тренди, які точно будуть актуальними не один місяць і навіть сезон. Ось так сталося із кольорами весни 2023 – наші зірки показали, які відтінки в одязі будуть у тренді впродовж березня, квітня та травня.

Маша Єфросиніна

Знаменита українська телеведуча Маша Єфросиніна показується все частіше у стриманих кольорах – білий, сірий, чорний. Ці класичні відтінки ніколи не вийдуть із моди, чим і користується Маша Єфросиніна, аби завжди лишатися у тренді.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

Катерина Репяхова

Знаменита дружина відомого українського співака Віктора Павліка Катерина Репяхова – модниця ще та. Вона любить одяг абсолютно різних відтінків, проте нині вона зосередилася на трендовому кольорі – це білий та сірий. Дійсно, класика буде фішкою весни.

Катя Репяхова
Катя Репяхова

Оля Полякова

Знаменита українська співачка ніколи не приховувала, наскільки важливо для неї гарно виглядати. Це стосується не тільки макіяжу та зачіски, ще це, безперечно, відноситься і до трендового одягу. Так, любительниця блискіток та всього яскравого теж вдягається у трендовий діловий чорний.

Оля Полякова
Оля Полякова

Схожі статті