Тепер не тiльки артистки, а ще й ведучі: Оля Полякова, Тіна Кароль, Ксенія Мішина та інші українські красуні

Всім відомо, що світ шоу-бізнесу дуже тісний, якщо ти приходиш у нього як співак, то можеш перекваліфікуватися у танцівника, телеведучого, коміка і приміряти на себе ще більше різних амплуа.

Серед українських артистів багато тих, хто тепер став ведучим, і навпаки, багато ведучих спробували себе у ролі акторів або коміків. Тож, сьогодні ми поговоримо саме про тих артисток, співачок та актрис, як стали ведучими.

Тіна Кароль

Українська поп-діва ще багато років тому приміряла на себе роль телеведучої, і навіть до якогось періоду стала незмінною колегою Юри Горбунова на шоу “Танці з зірками”. А згодом Кароль запросили стати ведучою нового шоу “Ліпсінк батл”. І варто сказати, що з цією роллю вона справляється добре.

Юлія Саніна

Юля Саніна фронтвумен рок-гурту “The Hardkiss” і вона в силу свого сором’язливого характеру майже ніколи не брала участь в якихось шоу. Артистку можна було побачити лише на “Танцях з зірками”. І ось вже після того, як Юлія набралась сміливості на танцях, вона стала більш популярною та сміливою. Тож, цього року Саніна стала ведучою на Євробаченні, і це дійсно виклик для неї.

Ксенія Мішина

Акторка Ксенія Мішина ще ніколи не приміряла на себе роль телеведучої, попри те, що у фільмах вона зіграла безліч ролей. Але, здається, прийшов її час. Тому зірка українських мелодрам та одна з найзавидніших холостячок України стала ведучою нового шоу на каналі ТЕТ під назвою “Я люблю Україну”. До речі її колегою може стати новоспечений холостяк Нікіта Добринін.

Оля Полякова

Українська королева ночі Оля Полякова має величезний потенціал, у творчості співачки вона вже досягла багато чого. Тому останні роки Полякова бере участь у багатьох проєктах. А ось роль телеведучої вона приміряла лише зараз. Незабаром на каналі ТЕТ вийде нове шоу “Він готує. Вона керує”, де її колегою став фіналіст “МастерШеф. Битва сезонів” Владислав Міцкевич.

Схожі статті