Немолодий, облисілий та одружений: як виглядає єдиний спадкоємець Софії Ротару, який отримає всі її багатства

Легенда української естради Софія Михайлівна Ротару має не так багато спадкоємців, але всі вони — найрідніші та найближчі люди. Власне кажучи, прямий спадкоємець у артистки лише один.

Невдовзі після весілля у Софії Ротару та Анатолія Євдокименка  з’явився спільний син Руслан. Співачка мріяла про його появу і навіть наважилася на обман заради його народження, адже чоловік був сконцентрований на кар’єрі, а не на дітях.

Хлопчик виховувався у дуже творчий атмосфері, але закохався у технічні науки. Руслан навіть не підозрював, що колись буде займатися сценічної кар’єри матері, однак після смерті єдиного чоловіка виконавиці все кардинально змінилося.

Як виглядає єдиний спадкоємець Софії Ротару

Єдиний син Софії Ротару опинився на кладовищі
Як виглядає єдиний спадкоємець Софії Ротару

Неодноразово Софія Ротару говорила, як шкодує, що не наважилися на ще одну дитину. Втім, Руслан її аніскільки не розчарував. Чоловік одружився з прекрасною жінкою на ім’я Світлана і дав життя двом онукам Примадонни. Дітей назвали на честь бабусі та дідуся — Софією і Анатолієм.

Обидва проживають за кордоном. Руслан також тривалий час знаходився разом з дружиною у Великобританії, але до початку повномасштабної війни в Україні жив на батьківщині. Після 24 лютого сім’я потрапила у грандіозний скандал: Руслан та Анатолій Євдокименко намагалися незаконно перетнути кордон, щоб уникнути війни і були арештовані.

Варто відзначити, що прямих спадкоємців окрім Руслана у Софії Михайлівни просто немає. На розкішну садибу, декілька квартир, готель в Криму, компанію та численні рахунки в банках може претендувати лише її син.

Родинне фото з архіву Ротару
Як виглядає єдиний спадкоємець Софії Ротару

Втім, родичів у артистки вистачає. У Софії Михайлівни троє рідних сестер, два брати, двоє онуків і велика кількість племінників. Усіх вона дуже любить і майже ніколи не ображала. Хіба що рідний брат залишився у рідних Маршинцях, втім, свого часу і йому Софія Михайлівна намагалася допомогти з бізнесом.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.