“Вони отримали нові сенси”: ALEKSEEV заявив, що він буде співати свої пісні російською – українці обурені

Український співак ALEKSEEV вже багато років є улюбленцем українців, його пісні точно у плейлісті кожного, хто любить слухати лірику та романтизувати своє життя. Тому, у артиста дуже багато прихильників.

Звісно, як і у 95% українських артистів у Нікіти є багато пісень, які були написані російською, і це не дивно, адже до 24 лютого 2022 року мовне питання не було таким гострим. Нині ця тема підіймається майже щодня. Багато хто перейшов на українську, припинив дивитися та слухати російський або російськомовний контент. Але є й частина людей, які вважають, що питання мови не є таким важливим, оскільки війна не припиниться від того, якщо всі перейдуть суто на українську та обмежаться лише українським контентом. Насправді правих тут немає, бо ми боремося до свободи дій та думок, тому змушувати людей переходити на українську не можна, кожен має це зробити тоді, коли відчує що треба. І про це навіть казав Зеленський в інтерв’ю з Гордоном ще у 2019 році.

ALEKSEEV

Тож, повернемось до ALEKSEEV, який в інтерв’ю для каналу “UA24.tv” заявив, що він не буде переводити чи відмовлятися від своїх пісень, які були написані та виконані російською. І це його право, бо тексти – це творчість, він вкладав у них душу, сенс, свої почуття. Для артистів їхня творчість як дитинча, яке вони бережуть та люблять всім серцем. До того ж пісні Нікіти не мають ноток русизму чи ще якихось заборонених тем. Там любов, ніжність та красива музика.

Тому, співак сказав, що писати відтепер російською він звісно не буде, але й забувати про свою творчість у минулому теж.

“Писати російською я вже ніколи не буду, але вже написані та популярні пісні, які полюбила багато мільйонна публіка, я буду співати й відмовлятися від них не збираюся. Деякі з них отримали нові сенси. Я не можу відмовитися від них, вони про наше сьогодення” – заявив Нікіта.

ALEKSEEV про свої російськомовні пісні

Також артист додав, що є багато відомих людей, які все ще розмовляють російською і люблять творчість цією мовою. І не лише в Україні, а ще у Казахстані, Литві, Латвії, Естонії та інших країнах.

ALEKSEEV сподівається, що його зрозуміють, адже він активно демонструє свій патріотизм, залишаючись в Україні та допомагаючи ЗСУ, тому артист думає, що питань до нього не виникне.

Схожі статті