Володимир Остапчук натякнув, що одружився з 22-річною коханою Полтавською: пара засвідчила своє кохання

Мережею прокотилися чутки про імовірне третє одруження знаменитого українського телеведучого Володимира Остапчука. Усі деталі в нашій статті.

Минулого року стало відомо, що Володимир Остапчук розлучається зі своєю другою дружиною Христиною Горняк, яку раніше звинувачували у руйнуванні шлюбу шоумена з Оленою Войченко.

Дівчина Остапчука
Володимир Остапчук натякнув, що одружився

Примітно, що після розриву з першою дружиною зірка у рекордно короткий термін часу представив публіці свою нову обраницю, а потім зробив її своєю дружиною. Чоловік був настільки закоханий, що навіть плакав на весіллі, що змушувало глядачів вважати, ніби цей союз буде міцним і довготривалим. Але якби не так!

Володимир Остапчук натякнув, що одружився

Після розставання з Христиною Володимир рушив у Канаду до своїх дітей, а повернувшись не зміг приховати своїх стосунків з молодою красунею на ім’я Катерина. Пара дуже швидко з’їхалася, і як з’ясувалося нещодавно, імовірно, навіть одружилася.

Так, днями Полтавська оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram інтригуюче кадри, які були зроблені біля документ-сервісу “Готово”, де, зокрема, можна оформити шлюб за добу. Схожі знімки з’явилися і у мікроблозі самого Володимира Остапчука.

Володимир Остапчук натякнув, що одружився

У дописі до фотографії молоді люди додали дату, а також за допомогою емодзі дали зрозуміти, що подія носить романтичний характер. А після ще й подякували всім.

Як відомо, Володимир Остапчук у справах амурних не полюбляє “тягнути резину”, а отже цілком імовірно, що він дійсно міг відвести Катерину Полтавську під вінець.

Тим часом Христина Горняк та Олена Войченко ніяким чином не натякають на зміни в особистому житті їхнього колишнього чоловіка і навіть не подають виду, що його сімейний статус міг  знову змінитися.

Схожі статті