Через 12 років виявилося, що Чмерковський мав рацію: фіналістка “Холостяк-1” Яна Соломко пішла на зраду

Фіналістка найпершого "Холостяка" в Україні Яна Соломко неприємно здивувала своїх співвітчизників. Як вийшло, що улюблениця публіки зрадила свою аудиторію?

2012 року українці побачили перший сезон романтичного реаліті-шоу “Холостяк”. Тоді головним героєм став уродженець Одеси Макс Чмерковський, який більшість свого життя прожив в Сполучених Штатах.

У Максима Чмерковського померла дитина
Яна Соломко зрадила Україну

За сюжетом хореограф повернувся на батьківщину, щоб знайти для себе наречену. Більшість українців підтримували Яну Соломко, яка окрім пошуку кохання поставила собі за мету музичну кар’єру.

Втім, танцюрист обрав Олександру. Довго глядачі не могли прийти до тями після нібито нелогічного завершення сезону. А Яна тим часом усіма силами намагалася прославитися та стати відомою співачкою.

Дівчина з’являлася і у складах музичних гуртів, і в якості сольної артистки, але кожного разу поверталася до висхідної точки.

Яна Соломко зрадила Україну

Після еміграції до Сполучених Штатів Америки раптом фіналістка реаліті прийняла рішення спробувати себе в російській федерації, а тому виступала там на концерті. Вже тоді українці зрозуміли, що Яна обрала сторону. І цілком імовірно, не виходячи з альтруїстичних поглядів на життя.

Але нещодавно їй вдалося вразити своїх співвітчизників до глибини душі. Соломко випустила нову композицію, в якій відкрито підтримує російську агресію, а текст композиції містить звернення до коханого, який є російським окупантом.

Співачка опублікувала на своїй сторінці YouTube нову композицію. Ролик вона коротко підписала:

“Я ніколи, нікому, нізащо не проміняю наше кохання!”

Яна Соломко
Яна Соломко зрадила Україну

Примітно, що сама Яна є уродженкою Полтави, а вперше потрапивши на телебачення, поводила себе дуже скромно, стримано і не намагалася знаходитися на першому плані, чим і сподобалася глядачу. Коли розпочалася повномасштабна війна в Україні Яна ж знову таки не поспішала ділитися власними думками.

Лише через декілька місяців українці дізналися, яку позицію вона займає насправді.

Схожі статті