Легенду “Бригади” Сергія Безрукова запідозрили у втечі з рідної росії: “Кожен сам вирішує, де йому бути”

Сергій Безруков колись був улюбленцем, або, як модно зараз говорити крашем усіх жінок пострадянського простору, оскільки його роль Саші БІлого у культовому серіалі "Бригада" підкорила жіночі серця.

Звичайно, кожна дівчина колись закохувалась в образ з серіалу, адже зазвичай в нашій реальності немає таких чоловіків. І ось Саша Білий став саме тим персонажем, з якого чоловіки брали приклад, а жінки закохувалися. Ця роль стала головною у житті Безрукова, оскільки вже більше 20-ти років його ім’я асоціюють лише з Білим. Хоча Сергій зіграв безліч ролей у кіно, серіалах і в театрі, вони навіть у порівняння не стають з серіалом “Бригада”.

Серіал Бригада

Як би сильно всі не любили “Бригаду” та тепер навряд чи знайдеться хоча б один українець, який буде дивитися цей серіал, на якому виросло не одно покоління. Проте зараз ми мусимо мінімізувати російський контент. Хоча це вирішує кожен для себе сам, змушувати когось щось зробити – неправильно.

Тим паче відомо, що Безруков займає нейтральну позицію у цій війні, яку росія розв’язала на території нашої країни, тому, тепер він не є кумиром українців та українок, навіть в образі Білого. Та днями у мережі з’явилась новина, що Сергій гучно поїхав з росії. Про це стало відомо з російських ЗМІ, які почали активно звинувачувати актора у втечі.

Та насправді, Безрукова просто побачили на заправці й пустили гучні чутки. А сам актор вирішив оголосити свою позицію та дуже обурився через поведінку журналіста.

“Я розумію, що ЗМІ потрібні резонансні новини, але навіщо зараз обговорювати хто і де, моїм колегам часто приписують ситуації з від’їздом, ось і до мене черга дійшла. Але давайте будемо людяними. Кожен сам вирішує де йому бути та ніхто не має права засуджувати за це” – висловився Сергій.

Сергій Безруков

Тож, поки що Безруков залишається на своїй батьківщині та наголошує на тому, що кожен сам у відповіді за свої вчинки та обговорювати їх не треба.

Схожі статті