Розірвала любовний трикутник: Оля Полякова змусила Вадима Буряковського зробити вибір між дружиною і коханкою

Суперблондинка Оля Полякова та успішний бізнесмен Вадим Буряковський узаконили свої стосунки у 2004 році. Полякова потрапила у любовний трикутник, з якого вибралася і згодом стала дружиною. Як це було? Подробиці читайте в нашій статті.

З історії кохання цього подружжя можна знімати цілий серіал, адже тут є все: любовний трикутник, нещасливе життя, інша жінка та рішення, яке змінило долю всіх учасників.

А почалося все зі знайомства на дні народження чоловіка, де Оля Полякова виступала в ролі запрошеної артистки. Буряковському відразу припала в серце співачка. Ще б пак! Довгі та стрункі ноги, прекрасний голос, зовнішність, харизма – далеко не повний список всіх переваг суперблондинки.

Оля так сподобалася Вадиму, що він не міг просто відпустити жінку. Тому, відшукавши номер телефону зірки, подзвонив їй. Спочатку майбутні закохані були хорошими знайомими та друзями. Згодом чоловік зрозумів, що кохає її й нічого зробити з цим не може.

Оля Полякова та Вадим Буряковський

Зазначимо, що Вадим Буряковський був одружений. Оля чесно зізналася про любовний трикутник, в який сама потрапила. Вона розповідає, що дійсно була коханкою свого чоловіка. Недовго, адже Вадим дуже рішучий і перервав це замкнене коло. Він зробив свій вибір.

Про колишню жінку бізнесмена майже нічого не відомо. Буряковський людина непублічна, тому ніколи не ділився особистими фото у соціальних мережах. Дітей спільних у пари не було.

Вадим щасливий, що тоді зробив вибір на користь справжньому коханню. З Олею мають двох дівчаток. Перша донечка Маша. Вона з’явилася на світ у 2005-му році та Аліса, яка народилася у 2011-му.

Оля Полякова з чоловіком Вадимом та доньками Алісою і Машею
Оля Полякова з чоловіком Вадимом та доньками Машею й Алісою

Схожі статті