Немолодий екс-чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу під крапельницею: подробиці стану турецького бізнесмена

Знаменитий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу повідомив, що знаходиться в лікарні. Що сталося, дізнайтеся в нашій статті.

Після розлучення з Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу прийняв рішення залишитися в Україні. Саме тут він розвивав свій бізнес, і тут знайшов кохання. До початку повномасштабної війни в Україні життя підприємця почало активно налагоджуватися.

Мурат Налчаджиоглу показав свою маму
Мурат Налчаджиоглу потрапив до лікарні

Ба більше, Мурат мав от-от відвести свою нову кохану під вінець. Але не судилося. Разом з Лілією вони активно волонтерили та допомагали українцям дістатися кордонів, а потім їздили на батьківщину чоловіка до Туреччини, де на нього завжди з відкритими обіймами чекала мама.

Мурат Налчаджиоглу потрапив до лікарні

З Ані Лорак бізнесмен налагодив приятельські стосунки, а тому багато бачиться з дочкою і навіть проводить час з колишньою дружиною. Шанувальники сподівалися, що це може говорити про можливість відновлення взаємин між ними, однак поки що обидва не використовували цього шансу.

Натомість зараз Мурат навіть трохи стривожив своїх підписників. Чоловік оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, які були зроблені в лікарні. Бізнесмен під час зйомки знаходився під крапельницею, а також в об’єктив потрапила медсестра.

Мурат Налчаджиоглу потрапив до лікарні

Що відбувається з головним героєм нашої статті достеменно невідомо, адже він не говорить про свої проблеми зі здоров’ям. Але примітно, що погіршення сталося після новини про землетрус на батьківщині чоловіка, а також зізнання Ані Лорак у тому, що в неї нові стосунки з іспанцем Ісааком.

Шанувальникам Мурата залишається лише чекати на офіційне повідомлення від нього про те, що відбувається з його здоров’ям.

Схожі статті