Наталія Могилевська в піжамі чуттєво закружляла в танці з молодим незнайомцем: віддалася почуттям на повну

Українська артистка Наталія Могилевська може похизуватися не тільки розкішним голосом, а й своїми професійними танцями. Цій відомій особистості й буде присвячений цей матеріал.

Така ніжка, добра та чуттєва Наталія Могилевська може похизуватися не одним талантом. З 2007 року вона зробила фурор та вразила публіку своїми танцювальними здібностями у “Танцях з зірками”, проте омріяну перемогу не здобула.

Співачка не звикла програвати. Через 10 років повернулася на легендарний паркет для того, щоб довести, що вона дійсно варта цього кубку. Зі своїм партнером Ігорем Кузьменком виборола таку необхідну їй перемогу.

Наталія Могилевська та Ігор Кузьменко

Так, на своїй сторінці в Instagram зірка поділилася спогадами, як почався її ранок 23 лютого. Вона кружляла в ніжному танці з незнайомим, чим викликала захоплення у своїх фанів.

“Середа. Звичайний день, купа справ, купа планів на завтра… А завтра почнеться повномасштабна війна… А яким ви запам’ятали цей день?”, – згадала Наталія.

На відео, Наталія Могилевська танцювала в піжамі. Так по-домашньому, щиро та відкрито. Проте в якому вигляді не була співачка, для всіх вона завжди прекрасна та по-особливому гарна.

Прихильники дуже люблять, коли зірка танцює. В неї це виходить по-справжньому красиво та чуттєво. Саме в танцювальних постановах, артистка здатна передавати всю свою палітру своїх почуттів.

Нагадаємо, що зараз співачка активно займається творчою діяльністю. Продовжує випускати нові пісні, виступати в спектаклях, допомагати Україні та працювати на її користь. Також є засновницею своєї школи талантів для дітей, де дає змогу їм розкритися та не боятися йти до своєї мрії та цілей.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.