Присвятила чоловікові? Злата Огнєвіч у ніжному білому вбранні розповіла про свої татуювання: “Був імпульс”

Злата Огнєвіч відома українська співачка, яка останніми роками настільки відкрилася своїй аудиторії, що стала однією з улюблених артисток українців. Злата достатньо відверта, та інколи може здивувати.

Злата Огнєвіч має велику кількість прихильників, тому коли жінка створює якусь інтригу, то її публіка не може жити спокійно, тому зірці варто постійно бути на зв’язку та інформувати про всі свої нові події у житті. Огнєвіч дуже тендітна та ніжна, як зовнішньо, так і всередині себе. Тому, коли вона поділилась новиною про те, що зробила татуювання, це здивувало більшу частину публіки співачки.

Тату Злати

Злата багато років мріяла про малюнки на своєму тілі, але не наважувалася, хоча ідеї в неї були. Проте насправді у кожної людини є певні стереотипи щодо татуювань. Хтось вважає, що це дуже боляче, хтось боїться, що йому швидко набриднуть ці картинки на тілі, а хтось боїться, що результат не задовольнить. Ось і Огнєвіч потрапила у пастку цих страхів. Але під час повномасштабної війни, зірка української естради вирішила зробити цей крок та здійснити своє потаємне бажання.

Так, за один сеанс артистка набила не одну, а цілих дві тату, одне з них знаходиться на передній частині передпліччя, інше на задній. Щоб здійснити давню мрію, Огнєвіч вирушила до Одеси, це було досить символічно, зробити татуювання в іншому місті, так процес ще більше запам’ятається.

Своїми тату Злата поділилась в Instagram сторіс. А ось символом обох татуювань є сонце. Співачка не стала розписувати чому саме сонце, бо вважає, що й так всі розуміють. Цю новину співачка розповіла ще влітку. А днями виклала пост, де вирішила пригадати, як вона наважилась на цей крок.

“Влітку я зробила своє перше в житті тату. Точніше ДВА. Чесно, переживала, що набридне, хоча довго їх підбирала та думала, яке саме буду бити. Це був імпульс, розряд! Вже пройшов час і я просто їх не помічаю, наче ходила з ними все життя. Тепер хочу ще ДВА – розповіла Злата.

Також артиста вирішила знову загадати своїм підписникам питання: “І як ви думаєте де саме я б їх набила?” Тож, тепер чекаємо коли Огнєвіч зробить нові татуювання та покаже їх нам.

Схожі статті