Схожі на зіркового татка: Володимир Остапчук показав своїх дітей від першої дружини Олени Войченко

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поділився зворушливими відео у своєму Instagram, де показав своїх дітей. Про всі деталі дізнавайтеся в нашій статті.

Особисте життя Володимира Остапчука завжди хвилювало прихильників. Це й не дивно, адже в його арсеналі великий досвід спілкування із жінками та два офіційних шлюби.

Олена Войченко стала першою дружиною зіркового телеведучого. Шлюб тривав з 2007 по 2020 рік. Колишні спільно виховують двох дітей: дочку Емілію та сина Евана.
Це було дуже скандальне та болюче розлючення, яке залишило багато душевних ран в жінки.

За словами Олени, Володимир їй зраджував й ніколи не приховував, що любить різних жінок. Коханок мав щонайменше три. Кожного разу просив вибачення й говорив, що схаменувся.

Щоб там не було, але у пари є спільні діти, яких стараються виховувати удвох, хоч і порізно. Нещодавно на своїй сторінці в Instagram Володимир ексклюзивно поділився спогадами з 23 лютого, де приїздив до сина та доньки в школу і садочок.

“Це я 23 лютого 2022 року приїздив до дітей в школу і садочок”.

Володимир Остапчук згадав 23 лютого
Володимир Остапчук згадав 23 лютого

“Це мій Еван. Вже в повітрі було відчуття чогось поганого, я навіть кілька разів вголос сказав: “завтра щось почнеться”, – розповів Остапчук.

Володимир Остапчук згадав 23 лютого
Володимир Остапчук згадав 23 лютого

Нагадаємо, що у 2020 році Остапчук одружився вдруге з Христиною Горняк, проте й цей шлюб не став щасливим для чоловіка. Цікаво, що причину розлучення ані Христина, ані Володимир не афішували. Дітей спільних в екс-закоханих немає.

Телеведучий довго не сумував і зараз занурився у нові стосунки із журналісткою Катериною Полтавською. Пара почала жити разом й будують спільні плани на майбутнє.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.