Скільки дітей і онуків у Оксани Марченко: нащадки екс-ведучої Х-Фактора живуть у вигнанні разом з нею

Зрадниця України та екс-ведуча каналу СТБ Оксана Марченко має двох дітей від різних шлюбів. Що про них відомо? Де живуть та перебувають? Дізнавайтеся в нашому матеріалі.

Юрій Корж – перший чоловіка Оксани Марченко. Саме завдяки цьому шлюбу на світ з’явився первісток пари син Богдан. Зараз йому 26 років. Хлопець закінчив навчання у Швейцарії. Має дружину Катерину, з якою одружився у 2020 році.

Оксана Марченко стала ще й бабусею, адже Богдан подарував жінці маленького онука Вітю. Після початку повномасштабної війни в Україні, хлопець перебуває у розлуці зі своєю родиною.

Богдан Марченко з дружиною Катериною та сином

Також утікачка має й доньку Дашу від шлюбу з Віктором Медведчуком. Вона народилася у 2004 році. Відомо, що хрещеним татом дівчинки є володимир путін. Завдяки цьому факту, донька Марченко неабияк прославилася. Відомо, що Даша вступила до московського університету, тому проживає на території рф разом зі зрадницею мамою.

Оксана Марченко з донькою Дашею

Нагадаємо, що 18 лютого 2022 року Оксана Марченко виїхала з України. А у 2021-му проти телеведучої та її чоловіка Віктора Медведчука введено санкції. Зараз жінка мовчить й ніяк не реагує на те, що відбувається в її рідній країні, тому свій вибір вона давно зробила.

Кохана Медведчука й ззовні змінилася. Коли Марченко з’явилася на пресконференції в росії її було просто не впізнати. Пластика зробила своє діло. Поговорювали, що ведучу просто підмінили, а на стільці сиділа не вона. Проте всі розуміють, що це жарти, а сама Оксана, схоже, стала жертвою невдалих косметологічних втручань.

Схожі статті