Alyosha, Марічка Падалко, Ольга Навроцька та інші зірки, які попрощалися з чоловіками 24 лютого 2022 року

24 лютого для кожного українця стало тим самим днем, який ні на мить не виходив з голови. Це дійсно найжахливіший ранок кожного з нас. Тоді, о 5-й ранку майже в кожному місті люди прокинулись від черги вибухів. Це прийшла росія…

Звісно, що армія та все командування вже заздалегідь готувалося до дня Х. Але ніхто не знав точної дати й всі сподівалися, що все ж таки цього не відбудеться. Тим паче що ми живемо у 21 сторіччі, проте, як виявилось далеко не всі. Кожен чоловік схопив себе на думці, що він також має бути на фронті та захищати рідну землю від ворогів, які нахабно прийшли вбивати наших людей і наші міста.

Але річ у тому, що багато чоловіків ніколи в житті не тримали зброю в руках і не знають, як нею правильно користуватися. Проте багатьом це не завадило. І серед зірок також вистачає таких відважних сміливців, які попри всі складнощі пішли за зброєю і залишили своїх жінок та дітей чекати їх з війни.

Alyosha

Олена і Тарас

Олена навіть уявити собі не могла, що її чоловік, артист Тарас Тополя у перший день повномасштабного вторгнення вирішить піти на війну парамедиком та ще й не сам, а з усім своїм гуртом “Антитіла”. Та, Тарас відправив дружину і дітей до мами в Англію, а сам пішов виборювати свободу.

Марічка Падалко

Падалко і Соболєв

Чоловік телеведучої Марічки Падалко Єгор Соболєв також став одним з тих, хто не всидів на місці склавши руки та сміливо пішов на фронт. Це було несподівано, але рішуче.

Ольга Навроцька

Навроцька і Фагот

Дружина відомого співака Фагота теж не очікувала, що 24 лютого стане для неї днем трагічного прощання з чоловіком, який вирішив піти на поле бою та боротися з ворогами.

Наталка Денисенко

Денисенко і Федінчик

Андрій Федінчик, чоловік Наталі є відомим актором, який в житті не тримав зброї. Але через своїх знайомих військових він домовився про зарахування його до складу бійців. І досі Андрій виборює нашу волю та наші життя.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.