Алла Мазур і Лідія Таран виїхали, а Марічка Падалко і Єгор Гордєєв вийшли в ефір: яким був ранок 24.02 на 1+1

Ранок 24 лютого застав українців зненацька та змінив плани на подальше життя. Ведучі ТСН поділилися своїми переживаннями, почуттями та історіями з того дня. Всі деталі читайте в нашому матеріалі.

Алла Мазур

З початком повномасштабного вторгнення Алла Мазур знаходилася в Україні й прийняла тверду позицію, що нікуди тікати не буде.

Як тільки ворог потрапив на нашу землю, телеведуча перевезла свого сина в село, а сама повернулася додому. З острахом згадує перші хвилини того дня. Повне нерозуміння, гнів та печаль переповняли жінку. У своєму останньому дописі в Instagram Алла поділилася своїми спогадами.

Лідія Таран

Ведуча ТСН Лідія Таран на початку війни виїхала з Києва до Франції. Своє рішення пояснила наступним чином:

“Я виїхала, щоб вивести малу. І не повернулася, бо не хочу кидати її саму. Це нормально”.

Таран отримала підтримку від своїх колег з 1+1, чим дуже їм завдячувала. Також вона зазначала, що відчувала себе трішки зрадницею, бо покинула рідний дім. Проте навіть за кордоном допомагала Україні та робила все, щоб з кожним днем наблизити її до перемоги.

Марічка Падалко і Єгор Гордєєв

А от справжніми героями-ведучими виявилися саме Марічка Падалко та Єгор Гордєєв, які 24 лютого прийшли на роботу й далі продовжують працювати в Україні.

Марічка Падалко на світанку 24 лютого в ефірі новин сповістила всіх про початок повномасштабного вторгнення. Нині продовжує працювати на телеканалі 1+1 у марафоні “Єдині новини”.

Марічка Падалко
Марічка Падалко

Єгор Гордєєв також не побоявся відповідальності, тому вийшов в ефір “Сніданку з 1+1” 24 лютого, щоб повідомити всіх українців про початок війни.

Єгор Гордєєв
Єгор Гордєєв

Схожі статті