Андрій Данилко вразив рішенням виїхати на інший кінець планети: через два місяці співака вже не буде в Україні

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко сколихнув мережу повідомленням про те, що незабаром його можна буде побачити в Сполучених Штатах Америки.

Ще 5 років тому фанати Андрія Данилка були б не в собі від щастя, якби почули про великий концертний тур Вєрки Сердючки та її команди. Втім, декілька років тому провідниця повернулася на сцену, а зараз, під час повномасштабної війни в Україні, робить усе можливе, аби допомогти своїй батьківщині вибороти перемогу.

Вєрка Сердючка
Андрій Данилко вразив рішенням виїхати за кордон

Так, влітку минулого року стало відомо, що Андрій Данилко рушає з України до Прибалтики з виступами. Мета усім добре відома — благодійність. На концертах Вєрка Сердючка зібрала справжні аншлаги, і це при тому, що на сцену разом зі своєю мамою Інною Адольфівною вона виходила у чорному одязі. Яскраві наряди — не на часі.

Андрій Данилко вразив рішенням виїхати за кордон

Згодом на концерти Андрія Данилка можна було потрапити і в Європі, і навіть в Ізраїлі. А нещодавно команда повідомила про появу Вєрки Сердючки в Сполучених Штатах Америки. Ба більше, зірки об’їздять ряд міст, і затримаються там що найменше на місяць.

Андрій Данилко вразив рішенням виїхати за кордон

Разом з анонсом нових концертів Андрій Данилко додав посилання на придбання квитків.

Нагадуємо, що після 24 лютого Андрій на відміну від великої кількості своїх колег не ховався і не намагався виїхати за кордон. Чоловік зустрів ворога у власній квартирі, в центрі Києва. Згодом він дав декілька великих інтерв’ю, в яких розповів і про свою позицію, і про скандал з російською владою, і про поведінку росіян по відношенню до його образу та творчості.

Зокрема Данилко розповів, що напередодні війни вони почали активно пропонувати йому концерти на території російської федерації та заманювали повернутися в їхній шоу-бізнес. Андрій від пропозицій відмовився.

Схожі статті