Патрік Шварценеггер розповів про перші місяці життя сестри Кетрін з маленькою Лайлою

Патрік Шварценеггер ділиться тим, як його старша сестра Кетрін Шварценеггер управляє материнством в умовах пандемії.

Патрік Шварценеггер обговорив, як його сестра Кетрін Шварценеггер поживає з дочкою Лайлою, коли Кріс Пратт відновлює знімання третьої частини «Миру юрського періоду» в Лондоні.

Патрік Шварценеггер ділиться тим, як його старша сестра Кетрін Шварценеггер управляє материнством в умовах пандемії.

Вона і її чоловік Кріс Пратт вітали свою дочку, Лайлу Марію Шварценеггер Пратт, в серпні цього року, і Патрік сказав, що це був важкий досвід для мами та дитини.

У вівторок, 10 листопада, він сказав провідним шоу Today Ходи Котб і Савані Гатрі: «З COVID було дійсно важко. Кріс був відсутній на зніманні нового Парку Юрського періоду в Лондоні, тому для Кетрін це було досить важко».

Актор Echo Boomers додав, що він і його брати та сестри, а також мати Марія Шрайвер регулярно проходять тестування на новий вірус, перш ніж побачити новонародженого. Хоча вони досить часто відвідують Лілу, Патрік сказав, що він все ще пристосовується до своєї сестри як мама. «Як і раніше здається, що у неї є дитина», – поділився він. «Це було дійсно безумство».

Але Патрік також в захваті від зростаючої родини Кетрін. Говорячи про свою племінницю, 27-річний хлопець сказав: «Вона дійсно красива дівчина, і мені не терпиться стати кращим дядьком». Якими б «важкими» не були перші місяці материнства Кетрін, джерело раніше повідомляв, що вона знаходиться в «режимі блаженства нової мами». «У перший місяць вона взяла перерву у своїй роботі, і їй сподобалося, що вона може це зробити. Вона тільки що досягла шеститижневої позначки та з нетерпінням чекає можливості вийти та зробити більше », – сказало джерело.

«Вона дуже обережно ставилася до COVID і якості повітря в Лос-Анджелесі, тому залишилася там». Хоча Кріс зараз виїхав по роботі, джерело повідомило, що він був зі своєю дочкою «майже весь час» протягом перших кількох місяців. Інсайдер поділився: «У них були сімейні візити протягом короткого періоду часу, але в основному вони тільки пристосовувалися до свого нового маленькій дитині».

У батька двох дітей був короткий двотижневу перерву в зніманні після того, як в жовтні у кількох членів знімальної групи «Мир юрського періоду: Домініон» був виявлений позитивний результат на китайський вірус.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.