Як виглядає справжній чоловік Таюне: вийшла заміж не за співака і не за продюсера, а за простого селянина

Бек-вокалістка знаменитого українського виконавця Олега Винника Таюне багато років вдало приховує своє особисте життя. Однак журналістам вдалося з'ясувати правду.

Разом зі знаменитим повелителем вовчиць на сцені завжди знаходиться неймовірна красуня Квітка Таюне, яка стоїть до виконавця трохи ближче, ніж інші музиканти. Тривалий час про особисте життя красуні не було відомо майже нічого, але шанувальники все ж таки почали здогадуватися, що між нею та її безпосереднім керівником дещо більше, ніж робочі стосунки.

Таюне та Олег Винник
Як виглядає справжній чоловік Таюне

Про це говорила і хімія між вокалістами на сцені, і надзвичайно міцний зв’язок, який вони демонстрували поза камерами. З часом почали поширюватися чутки про їхній роман, а журналісти ТСН рушили у рідне село Олега Винника, де їм вдалося розкопати неймовірну інформацію про минуле артиста.

Як виглядає справжній чоловік Таюне

Так, саме колишні односельчани артисти видали його найбільший секрет. Люди розповіли, що насправді Олег одружився багато років тому на своїй бек-вокалістці Таїсії. Весілля зіграли в два етапи: спочатку в одному селі, а потім в іншому.

А згодом, мовляв, молоді люди рушили до Німеччини, будувати нове життя. Тоді Олег ще був нікому невідомий, без грошей та з неясними перспективами.

Сумісність Таюне і Олега Винника за гороскопом
Як виглядає справжній чоловік Таюне

Згодом йому вдасться прославитися на всю Європу, але артист прийме рішення повернутися на батьківщину. На українській сцені він став популярним ще швидше, ніж в Німеччині і, не дарма, адже володіє безпосередніми і талантом, і харизмою.

Варто відмітити, що Таїсія Сватко дотримується абсолютно такої самої лінії поведінки з журналістами, як і її негласний чоловік. Після 24 лютого бек-вокалістка зникла разом з повелителем вовчиць і так само не виходить на зв’язок.

Схожі статті