73-річна Алла Пугачова засвітила шрами від пластики на обличчі: зніматися зблизька вже протипоказано

Легендарна російська співачка Алла Пугачова випадково засвітила обличчя крупним планом, завдяки чому користувачі помітили деякі зміни у її зовнішності.

Не один рік в мережі ходять найрізноманітніші чутки про стан здоров’я легенди російської естради, а також про пластичні операції, через які вона пройшла. Алла Борисівна все менше і менше з’являється на людях, а в медіа-просторі майже відсутня. Лише зрідка її чоловік Максим Галкін показує користувачам, як виглядає його благовірна і зазвичай здалеку.

Алла Пугачова засвітила шрами від пластики на обличчі

Однак, нещодавно зіркове подружжя влаштувала собі невеличкий світський вихід і, ба більше, шанувальники отримали можливість розгледіти Пугачову вперше за декілька років.

Алла Пугачова засвітила шрами на обличчі

Пара відвідала концерт Лайми Вайкуле у Тель-Авіві.
У мережі опублікували знімки, на яких видно, що Алла Борисівна суттєво схудла. На тлі цього в неї тепер яскраво видно шрами пластичних операцій.
Наприклад, під лівим оком можна розглянути рівний шрам, імовірно, залишений після підтяжки обличчя.

Також шанувальники помітили, що Алла Борисівна важко пересувалася, однак, це не дивно, зважаючи на її вік.

Нагадуємо, що 24 лютого Максим Галкін публічно виступив проти війни, а після цього забрав свою дружину Аллу Пугачову та дітей і рушив в Ізраїль. Зіркова родина не планувала емігрувати, але через величезний тиск зі сторони російської влади та медіа, передумала і облаштувалася в Кесарії. Максим Галкін продовжує заробляти за допомогою концертів і має повні зали.

Замок, який у пари намагалися відібрати, на даний момент слугує Максиму резиденцією в російській федерації, а простіше кажучи, дачею. Алла Борисівна на рахунок війни не висловлювалася, але дала зрозуміти, що цілком підтримує чоловіка.

Схожі статті