Categories шоу-бізнес

Олександр Пономарьов розповів про весілля зі своєю третьою дружиною: “За кордоном, у вузькому колі друзів”

Знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов дав ексклюзивний коментар стосовно можливого третього весілля. Що думає музикант про можливість одружитися знову?

За плечима у Олександра Пономарьова два скандальних розлучення. З продюсеркою Оленою Мозговою виконавець розстався гучно та непросто. Пара виховувала спільну дочку Женю, яка сприйняла новину болісно і зайняла позицію свого батька. Ба більше, деякий час дівчина навіть жила разом зі своїм татом.

Олександр Пономарьов розповів про весілля

Другий шлюб Олександра з Вікторією Мартинюк був не менш неоднозначним. Але в цей раз саме колишня дружина співака звинувачувала його у невірності та негідній поведінці в союзі.

Олександр Пономарьов розповів про весілля

Після другого шлюбу Олександр Пономарьов прийняв рішення вести закритий образ життя, а тому про його обраниць не було відомо майже нічого. Хіба що Олена Мозгова якось розповіла, що у виконавця жінок дуже багато, а тим часом Вікторія Мартинюк заявила, нібито у зірки є цивільна дружина.

Олександр Пономарьов розповів про весілля

Сам співак, не дивлячись на невдалі історії позаду, готовий експериментувати та йти на ризики. Так, 5 років тому Катерина Осадча взяла в нього ексклюзивний коментар, в якому Олександр зізнався, що готовий не просто одружитися, але зіграти ще одне весілля.

“Вже точно не робитиму це голосно і я точно думаю, що це буде десь за кордоном у вузькому колі друзів. А чому ні? Що зі мною не так? Божечка, якщо дасть мені зустріти таку дівчину, коли я відчую це всім серцем, то думаю, що мій попередній рахунок 2:0 не буде на заваді”, – сказав артист.

Нагадуємо, що обидві колишні дружини Олександра вже вийшли заміж повторно і щасливі у шлюбі. Ба більше, і Вікторія, і Олена встигли народити ще по дитині від інших чоловіків.

Share