Схожа на маму: чим займається дочка зірки “Кварталу-95” Олени Кравець Марія – факти із її життя

Старша донька Олени Кравець Марія дуже схожа на свою зіркову маму. Вона творча, амбіційна та має свої плани на майбутнє. Чим займається дівчина? Які деталі із її життя відомі? Всі відповіді на питання у нашому матеріалі.

Марія Кравець народилася 24 лютого 2003 року. Зараз цей день для дівчинки не свято, адже зі страхом згадує минулий рік. Саме цією датою і розпочалася війна. Такого страшного подарунку долі, вона точно не очікувала.

Цього року, дівчинка святкує свої 20. Вона знаходиться в Україні. Гуляючи вуличками Києва, Марія поділилася новим дописом у своєму Instagram, де виразила свої хвилювання та переживання.

За словами доньки Кравець, вона народилася саме в той день, який не хочеться згадувати. Кожен з українців пережив його по-своєму й теж подорослішав. І не на один, а одразу на декілька років. Звичайно, що це не є добре. Але ми сильні, мужні та відважні й обов’язково будемо жити щасливо.

Марія Кравець зі своєю мамою

У свій день народження, в неї було два найзаповітніших бажання: зустріти наступні 21 в Україні під мирним небом та отримати таку омріяну перемогу. Щиро бажаємо, щоб все задумане якнайшвидше здійснилося.

Марія Кравець дуже творча дитина. Вона не любить публічності, тому деталі з її життя мало відомі. Дівчина захоплюється танцями. Понад 10 років присвятила себе стилю Фрістайл.

Навчалася в одній із найпопулярніших та найпрестижніших шкіл України. Маша у свої роки вже досягла неабияких успіхів в цьому, перемагаючи в різних танцювальних конкурсах в Україні, й за кордоном.

Часто знаходиться в пошуку себе, експериментує із зовнішністю, змінює колір волосся, макіяж та стиль одягу. Дівчина впевнена в собі та йде до своїх цілей.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.