Ексклюзивно для підписників: холостячка Ксенія Мішина заспівала реп – справжній талант

Холостячка Ксенія Мішина часто ділиться новинами зі свого життя. У її соціальних мережах можна знайти всю актуальну інформацію про улюблену акторку. Чим цього разу поділилася зірка? Читайте далі.

Так, на своїй сторінці в Instagram артистка поділилася смішним відео, де заспівала реп. Думаєте, що знали всі таланти свого кумира? Як бачите – помилилися. Звичайно, що Ксюша пожартувала. Її незмінний перукар робив зачіску зірці на знімання, а вона у формі гумору почала співати реп:

“Треба підсушити, треба, треба підсушити”, – слова із пісні Мішиної.

Ксенія Мішина заспівала реп у себе в Instagram
Ксенія Мішина заспівала реп у себе в Instagram

Зазначимо, що акторка має доволі непоганий голос, хоч і жартом вирішила це показати. Ніхто не сумнівався, що Ксенія Мішина доволі багатогранна особистість. Вона творча й крім акторських здібностей, тепер має талант до співу.

Крім цього, зірка активно пробує себе в новій, зовсім нетиповій для неї ролі ведучої нового шоу на ТЕТ “Я люблю Україну”.

Згадаємо, що раніше даний формат випускався на 1+1. Керівники телеканалу “ТЕТ” вирішили перезапустити формат проєкту й дати йому нове життя. Ведучою запросили Ксенію Мішину.

Анонсовано й дату прем’єри. Це відбудеться 19 березня. Капітанами команд стали комедійний актор Юрій Ткач та співак Володимир Дантес. Така команда задовольнила шанувальників зірок і всі з нетерпінням чекають на перший випуск шоу.

Ксенії Мішиній дуже подобається її статус телеведучої. Вона старається, щоб навесні здивувати всіх глядачів своїм професіоналізмом та вмінням працювати в іншій творчій ніші.

Нагадаємо, що “Я люблю Україну” – це ігрове шоу. Зірки протягом 6-7 раундів відповідають на веселі питання про українську культуру, звичаї та наші традиції.

Схожі статті