Новий коханий Ані Лорак Ісаак Віджраку вразив зізнанням про реалії стосунків з співачкою: “Це нелегко”

Новий бойфренд знаменитої російської співачки українського походження Ані Лорак Ісаак Віджраку здивував своїми словами про стосунки з співачкою.

 

Восени минулого року стало відомо, що Ані Лорак, втекла з російської федерації саме до Іспанії. Там артистка налагоджувала своє життя і зокрема активно займалася йогою та медитаціями. Тому з Ісааком Віджраку аудиторія познайомилася давно.

Новий коханий Ані Лорак вразив зізнанням про реалії стосунків з співачкою

А декілька тижнів тому Кароліна зізналася, що її тренування з розкішним іспанцем перейшли на інший рівень, і вони почали зустрічатися.

Новий коханий Ані Лорак вразив зізнанням про реалії стосунків з співачкою

Зізнання з’явилося не тільки на особистій сторінці артистки в соціальній мережі Instagram, але і в мікроблозі самого Віджраку.

Кохання він назвав справжнім мистецтвом і розповів, що це досить нелегко.

Примітно, що у чоловіка не так давно з’явилася маленька дитина, а от її матір Ісаак поспіхом видалив зі свого акаунту перед тим, як розповісти про роман з Ані Лорак.

Нагадуємо, що після 24 лютого Кароліна зникла з інформаційного простору та втекла з російської федерації. Більше півроку шанувальники не мали жодної згадки, де вона може знаходитися насправді. Тим часом її єдина дочка Софія знаходилася в Туреччині у бабусі. Колишній чоловік артистки Мурат разом зі своєю нареченою активно відвідував батьківщину та повертався в Україну, де волонтерив та підтримував українців.

Лорак піддавалася сильному тиску зі сторони аудиторії, яка очікувала, що Ані вступитися за рідні землі. Однак, артистка не обрала сторону, а натомість вирішила підкорювати Європу, так як в Україні та в російській федерації її концертній діяльності прийшов кінець.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.