|
25.02.2023 14:07

Були б гарними тестем та тещею: Переможниця “Холостяка-12” Катерина Лозовицька показала своїх батьків

Автор: Юлія Ящук

Так, ранок 24 лютого змінив уявлення про подальше життя. Відчай, смуток та втома просто переповняли кожного українця. Тим днем вирішила поділитися й Катерина.

За її словами, вона виїхала сама до Львова. Батьки дівчини залишилися в Києві, проте пізніше теж поїхали. Перші думки, які переповняли дівчину: “Як це можливо?”, “Що робити?”, “Куди ховатися?”, “Чи десь безпечно?”.

“Ніколи не забуду той день і ще багато днів після. Ніхто з нас не забуде. Так страшно як тоді, не було ще ніколи в житті. Почуття абсолютної безпорадності, коли сама собі більше не належиш. Повний хаос в голові та тілі”, – поділилася Катерина.

Екс-коханій Топольського вдалося знайти квартиру у Львові, яку ніколи в житті не забуде. Вона закрилася в кімнаті й не розуміла, що робити далі. З собою була маленька сумочка, з мінімальною кількістю речей.

Катерина розповіла й те, що після Львову вона купила квиток в Чернівці. Лозовицьку прихистила знайома, а згодом і її батьків теж. Ексклюзивно для своїх підписників, дівчина показала фото своїх найрідніших.

“Найголовніше – ми залишилися разом”, – підписала світлину дівчина.

Батьки Катерини Лозовицької

Зараз Катерина Лозовицька не в Україні. На її сторінці в Insragram можна часто побачити світлини з різних країн світу. Вона продовжує модельну кар’єру й вірить, що скоро повернеться додому.

Про особисте життя дівчини нічого не відомо. Після проєкту “Холостяк-12”, Катерина не ділиться, чи перебуває в нових стосунках.