Аліна Гросу вперше розповіла про стосунки з Романом Полянським після розставання: “Старалась не показувати”

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вперше заговорила про своє особисте життя у 2022-у і вразила підібраними формулюваннями. Усі деталі в статті.

Минулого року українці запідозрили, що Аліна Гросу та її коханий-росіянин Роман Полянський переживають кризу в стосунках. Співачка досить довго не коментувала дані чутки, і навіть робила вигляд, що все в порядку.

Аліна Гросу та Роман Полянський
Аліна Гросу вперше розповіла про стосунки з Романом Полянським

Через пів року і Павло Зібров вирішив вступитися за молоду виконавицю, і заявив, що її обранець підтримує Україну, але через своє громадянство не може заговорити про це вголос. Але через декілька тижнів Роман Полянський засвітився на заході в Москві, що підлило олії у вогонь пліток про розставання пари.

Незабаром співачка потрапила на операцію і проходила реабілітацію наодинці. Тоді вже жодних сумнівів щодо розлуки пари не стало.

Аліна Гросу вперше розповіла про стосунки з Романом Полянським

Наприкінці року Аліна рушила до Сполучених Штатів Америки, щоб пройти навчання, але надовго там не затрималася.

Аліна Гросу вперше розповіла про стосунки з Романом Полянським

Її поїздка перервалася лікуванням в Індії. І саме після повернення з чергової реабілітації Аліна раптом заявила, що увесь минулий рік “намагалася не показувати увесь треш її особистого життя”.

Раніше Аліна також говорила про те, що це було її помилкою — демонструвати свої стосунки з Романом Полянським публічно.

Окрім важких часів Аліна Гросу на честь річниці війни пригадала про те, як евакуювалася до заходу України і приймала у своєму будинку біженців. Також показала, як ліпила пельмені та намагалася відволіктися. До кадру потрапили і важкі дні артистки у лікарні.

Нагадуємо, що зараз співачку активно критикують за її перебування за кордоном, не дивлячись на те, що увесь минулий рік вона була в Україні.

Схожі статті