Танці з зірками версія Strictly для США зараз в повному розпалі! “Очі тигра” (Відео)

Було оголошено, що активіст із захисту прав тварин приєднається до шоу на початку місяця разом з іншою зіркою реаліті-шоу Netflix Крістелль Стаузе.

Великобританія не новачок в лихоманці танців із зірками, адже щороку легіони фанатів налаштовуються на популярний танцювальний конкурс BBC, але рідко можна побачити такий великий інтерес до його американському аналогу «Танці з зірками». Звичайно, багато в чому це можна пояснити тим, що Керол Баскин приєдналася до складу Dancing with the Stars 2020 після того, як глядачі Netflix в усьому світі були зачаровані історією Короля тигрів на початку блокування.

Було оголошено, що активіст із захисту прав тварин приєднається до шоу на початку місяця разом з іншою зіркою реаліті-шоу Netflix Крістелль Стаузе (Продаж заходу) і всесвітньо відомим репером Неллі.

На щастя, повні танцювальні номери з кожного випуску завантажені на офіційний канал YouTube «Танці з зірками», який доступний по всьому світу. Тим часом результати кожного тижня широко публікуються, а це значить, що легко залишатися в курсі подій, навіть не маючи у своєму розпорядженні повних епізодів.

Ви можете подивитися перший виступ Керол Баскин у фільмі «Танці з зірками» нижче – вправі в жанрі «Пасо», правильно налаштованому для «Очі тигра».

В цілому вона набрала 11 балів, посівши нижню частину таблиці лідерів, в той час, як зірка каналу Disney Скай Джексон і актриса Джастіна Мачадо зараз є лідерами з 21 балом кожна.

Хто в складі «Танці з зірками 2020»?

Хоча Керол Баскін, можливо, є зіркою, яка найбільше хвилює публіку, особистість Короля тигрів – далеко не єдине гучне ім’я в складі «Танців із зірками» цього року. Шанувальники реаліті-шоу будуть раді побачити в поточному серіалі Chrishell Stause з Selling Sunset, Моніку Алдама з Cheer і Кейтлін Брістоу з The Bachelorette.

Зі світу спорту у нас також є колишній тайтенд НФЛ Вернон Девіс, олімпійський фігурист Джонні Вейр і колишній сильний нападник НБА Чарльз Оклі.

Репер, співачка та автор пісень Неллі входить в число найгучніших імен в складі, вона записала ряд гігантських хіт-синглів, в той час, як співак Backstreet Boys Ей Джей Маклін також підписав контракт. Шанувальники кіно і телебачення можуть взнати Джастіну Мачадо з серіалу Netflix «Один день за раз», а також Енн Хеч з поліцейського управління Чикаго, Скай Джексон з Disney Channel і зірку «Відчайдушних домогосподарок» Джессі Меткалф.

Завершують склад цього року американські телеведучі Джіні Май («Реал») і Нев Шульман ( «Сом»).

Схожі статті