З Україною в серці: Катя Репяхова, Злата Огнєвіч та Тіна Кароль показались у вишиваному вбранні

Вишиванки з кожним днем стають усе моднішими й моднішими в українському модному суспільстві, адже любов до своєї Батьківщини – це завжди тренд.

Український національний одяг – це неймовірної краси витвір мистецтва. Раніше його сприймали та знали як абсолютно не те, що було насправді. Яскраві шовкові сині чи червоні спідниці чи штани – це чистої води шароварщина, яку нав’язували нашому народові тривалий час. Насправді ж український народний стиль, зокрема вишиванки, – він ніжний, витончений і неповторний. Наші знаменитості активно показують модні вишивані сорочки в мережі, чим просувають істинний український одяг.

Катя Репяхова

Популярна українська дружина знаменитого співака Віктора Павліка Катерина Репяхова не так давно позувала у вишуканій вишитій сукні довжиною аж до підлоги. Традиційний одяг – це не тільки червоним по білому. Репяхова показала в сукні темно-синього благородного кольору з біло-рожевою вишивкою по всій довжині сукенки.

Катя Репяхова
Катя Репяхова у вишиваній сукні

Злата Огнєвіч

Знаменита українська співачка, популярна холостячка Злата Огнєвіч теж здивувала підписників та підписниць унікальною вишитою сукнею. Так само жінка довела, що наша вишивка – це таки не тільки на білому полотні квіти. Огнєвіч позувала в чорній сукні, вишитій біло-жовтим орнаментом – ромбики та інші візерунки по всій сукенці.

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч у вишиваній сукні

Тіна Кароль

Відома в Україні та за кордоном співачка Тіна Кароль теж палка прихильниця традиційного українського одягу. Наша поп-діва якось позувала в більш класичному варіанті вишиванки. Жінка показалася в білій, судячи з усього льняній, вишитій сорочці з вишивкою зеленого та рожевого кольорів. Такий варіант вбрання теж показує тонкість та неповторність нашого одягу.

Тіна Кароль
Тіна Кароль у традиційному українському вбранні

Схожі статті