Довга шуба з величезними нігтями: дочка головного ревізора країни Злата Мітчелл дивує своїми трендами в одязі

Злата Мітчелл  – донька взірця етикету та манер Ольги Фреймут. Дівчина часто дивує своїх підписників яскравим зовнішнім виглядом. Цьому й буде присвячений наш матеріал.

Так, на своїй сторінці в Instagram Мітчелл часто дивує своїми екстравагантними образами з відкритим декольте, короткими сукнями та юпками. Дівчині байдуже на думку інших. Вона впевнена в собі особистість, яка знає чого хоче й одягається так, як їй подобається.

Нещодавно Злата поділилася новою світлиною, де була в досить стриманому образі, чим здивувала прихильників. Вона постала у довгій білі шубі, а під нею сукня чорного кольору. Доповнили це все довгі золотисті нігті, які відразу впадають в очі.

Сторіз Злати Мітчелл в її Instagram
Сторіз Злати Мітчелл в її Instagram

До речі, багато користувачів соціальної мережі Instagram не вподобали такий тренд на нігті доньки Фреймут. Вважають, що вони виглядають грубими, а колір дуже специфічний. Проте на такі коментарі Злата ніяк не реагує, а тому нігті та одяг підбирає до свого смаку, а не за порадами інших.

Ольга Фреймут не стримує свою доньку в поривах власної самореалізації та самовираження. Вона у всьому її підтримує та не ставить суворих рамок.

Нагадаємо, що Злата Мітчелл живе та навчається в США. Зараз перебуває у Каліфорнії. Там вона встигла знайти своє кохання, хлопця, на ім’я Оскар.

Дівчина часто публікує із закоханим нові фото й теж через це нерідко попадає в центр обговорень. Дивлячись на коментарі зіркової мами, Ольга Фреймут схвалює рішення доньки й приймає її вибір.

Батьком Злати є корінний британець Ніл Мітчелл. Він підтримує з дочкою зв’язок й бере участь у її вихованні.

Схожі статті