Найкращий мейк-ап для брюнеток: візажисти Джамали, Єфросиніної, Мозгової та інших розкрили секрети успіху

Вдалий макіяж здатний на багато всякого: за допомогою косметики можна продемонструвати всі переваги своєї зовнішності та приховати якісь недоліки.

Макіяж – це справжнє мистецтво, яке опанувати здатна не кожна людина. Вправне користування косметикою здатне творити справжні дива, адже саме тональний крем чи пудра, туш для вій чи помада можуть як приховати якісь недоліки, так і красиво підкреслити всі переваги зовнішності та зробити їх ще більш яскравими. На візажистів люди навчаються, аби якомога професійніше підходити до макіяжу. Вони мають свої секрети та вміння, яким вони навчалися з досвідом. Наприклад, брюнеткам пасує один макіяж, а блондинкам – інший. Візажисти зірок показали, як краще фарбуватися брюнеткам на прикладі українських знаменитостей.

Джамала

Популярна в Україні та світі співачка Джамала має дуже цікаву зовнішність. Вона має темний колір волосся, темні брови та очі. Її візажисти не сильно яскраво фарбують знаменитість. Зазвичай із косметики на Джамалі: тональний крем, пудра, тіні натуральних відтінків, туш та природна помада.

Джамала
Джамала

Маша Єфросиніна

Маша Єфросиніна не раз говорила про те, як вона ретельно готується до кожного виходу у світ: це зачіска та обов’язково професійний макіяж. Жінка переважно робить акцент на очах. Чорне волосся гарно поєднується з підведеними підводкою чи олівцем очима. Губи переважно натуральних відтінків, проте іноді бувають і червоними.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

Олена Мозгова

Знаменита українська продюсерка, донька легендарного українського співака Миколи Мозгового Олена Мозгова теж любительниця гарного макіяжу. Візажиста роблять акцент на губах знаменитості. Також виділяють її скули.

Олена Мозгова
Олена Мозгова

Настя Каменських

Популярна українська співачка Настя Каменських показується і з макіяжем, і без нього. Коли за жінку беруться візажисти, вони гарно підкреслюють її очі, а губи роблять натуральними.

Настя Каменських
Настя Каменських

Схожі статті