Родинні світлини українських зірок: хто найчастіше показує свої сім’ї публіці – Горбунов, Денисенко та Педан

Родинне щастя – це щось дуже особисте та навіть інтимне, однак багато українських знаменитостей не приховують нічого, а навпаки – діляться митями радості.

У народі часто говорять, що щастя полюбляє тишу. Воно, мабуть, так і є, а може, і ні. Благополуччя в родині – це взагалі той скарб, який треба оберігати та цінувати понад усе. Та багато наших знаменитостей просто вірять у своїх рідних, а не в якісь забобони чи відомі вислови. Українські зірки такі близькі зі своїми шанувальниками та шанувальницями, що без зайвих приховувань діляться з аудиторією всіма щасливими митями свого сімейного щастя та радості. Вони публікують фотографії та розказують кумедні чи щемкі історії, чим надихають багатьох своїх підписників та підписниць у соціальних мережах.

Юрій Горбунов

Юрій Горбунов та Катерина Осадча – це справжній приклад відомого зіркового подружжя. Вочевидь, вони завжди під прицілом фотоапаратів та камер телефонів, адже що чоловік, що жінка – дуже відомі в Україні. Вони часто діляться своїм подружнім щастям, щемко вітають одне одного зі спільними святами, публікують фотографії, де вони щасливі разом, а їхні підписники та підписниці тільки й тішаться такому зірковому благополуччю в сім’ї.

Родина Юрія Горбунова
Родина Юрія Горбунова

Наталка Денисенко

Популярна українська акторка Наталка Денисенко теж заміжня за не менш відомим чоловіком. Її коханий – знаменитий актор Андрій Федінчик. Разом пара виховує спільну дитину – синочка. Наталка щиро ділиться світлинами, де родина щаслива, показує увесь побут та велику любов у сім’ї.

Родина Наталки Денисенко
Родина Наталки Денисенко

Олександр Педан

Знаменитий український ведучий – славний сім’янин. Він має чудову жінку-красуню та двох дітей. Такою ж популярною, як і сам Олександр Педан, стала його донька, яку він самотужки зробив відомою, беручи дівчинку Лєру в усі свої проєкти. Найчастіше Педан показує її, старшу, однак і інших членів родини не забуває.

Родина Олександра Педана
Родина Олександра Педана

Схожі статті